reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja robię zakupy głównie w biedronce - jakoś najbardziej lubię, czasem lidl jak coś fajnego ma być z przemysłówki i dobrą kapustę czerwoną mają w słoikach :)
Ja dziś wizytuję wieczorem, niby zwykła wizyta wyniki ok , a ja mam jakiś taki niepokój.... nie wiem o co chodzi...

reklama
Lux, z tym wyborem to się zgadzam :tak: tylko czasem za dużo gorsze jakościowo produkty można przepłacić :)
Ale ja jak już pojadę na zakupy (zwykle robimy to w sobotę) to też obkupuje się praktycznie na cały tydzień, a chemie to i na miesiąc można powiedzieć :)

Martaha będzie dobrze, zobaczysz :-*

Ostatnia edycja:
ja tez jak jade to na wieksze nie lubie chodzic tak po jedna rzecz co do chemi tak samo no chyba ze cos zbraknie to albo biedronka albo sklepik koło nas

O np wczoraj w kerfurze widziałam na wyprzedaży zestaw nike (woda toaletowa i dezodorant) za 16.99 i zestawy axa po 14.99 - ale to już chyba nie żaden cud ;) i w sobotę ten zestaw nike może sobie sprawię :D

reklama
Do góry