reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam na imię Joanna, mam 29 lat, staramy się z mężem o dziecko od Świąt Bożego Narodzenia. Moja sytuacja jest trudna, bo w sierpniu przeszłam laparoskopię ciąży pozamacicznej, choruję na cukrzycę typu 1, niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Łatwo nie jest ale bardzo chcemy mieć dziecko, kilka dni temu robiłam test, bo wydawało mi się, że mam objawy ciąży, ale to chyba było wmawianie sobie, bo test wyszedł negatywny. Mam nieregularne cykle, ciężko trafić w dni płodne, więc kochamy się prawie codziennie.
Słyszałam o testach owulacyjnych, jak w tym cyklu się nie uda, to może kupię...

Lux no widzisz nie potrzebne nerwy
karla u mnie podobna pogoda a miałam na zakupy iść :/

Boziu muszę usiąść do szydełka a tak mi się dzisiaj nic nie chce ehh dodatkowo żyrandol chyba się spalił w salonie i ciemno mamy a M wraca dopiero za tydzień :baffled: a powiedzcie mi jak mierzycie temperaturę to zaczynacie od 1dc czy po @

Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam na imię Joanna, mam 29 lat, staramy się z mężem o dziecko od Świąt Bożego Narodzenia. Moja sytuacja jest trudna, bo w sierpniu przeszłam laparoskopię ciąży pozamacicznej, choruję na cukrzycę typu 1, niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Łatwo nie jest ale bardzo chcemy mieć dziecko, kilka dni temu robiłam test, bo wydawało mi się, że mam objawy ciąży, ale to chyba było wmawianie sobie, bo test wyszedł negatywny. Mam nieregularne cykle, ciężko trafić w dni płodne, więc kochamy się prawie codziennie.
Słyszałam o testach owulacyjnych, jak w tym cyklu się nie uda, to może kupię...
Witaj kochana, ja tez mam bardzo nieregularne cykle i kochamy sie co drugi dzieb zeby nie meczyc plemnikow.
Trzymam mocno kciuki zeby i Wam sie udalo.

Lux no widzisz nie potrzebne nerwy
karla u mnie podobna pogoda a miałam na zakupy iść :/

Boziu muszę usiąść do szydełka a tak mi się dzisiaj nic nie chce ehh dodatkowo żyrandol chyba się spalił w salonie i ciemno mamy a M wraca dopiero za tydzień :baffled: a powiedzcie mi jak mierzycie temperaturę to zaczynacie od 1dc czy po @
Kochana jesli nie musisz nie idz na zakupy.:)

Karla, pewnie to ogrzewanie gazowe Was tak obciążyło, co? Noelka, no tragiczny jest ten wiatr. Wiecie co, ten chłopak, u którego Tomek robił fuchy nie ma tu zleceń i wyjeżdża daleko robić. No i Tomek traci na kilka miesięcy fuche :/

Joawa witaj i powodzenia ,ja bym sie przytulala co drugi dzień aby plemniczki nabrały mocy tzn aby odpowiednia ilość sie naprodukowala ;-)

Dziewczyny u nas tez zaczęło wiać jakas godzinke temu a bylo tak przyjemnie .

Lux jak twój stracił fuche u tego cchłopaka to znaczy ze został bez praacy ? Czy moze u niego tylko sobie dorabial ?

Ostatnia edycja:
reklama
Karla, pewnie to ogrzewanie gazowe Was tak obciążyło, co? Noelka, no tragiczny jest ten wiatr. Wiecie co, ten chłopak, u którego Tomek robił fuchy nie ma tu zleceń i wyjeżdża daleko robić. No i Tomek traci na kilka miesięcy fuche :/
No wlasnie sek w tym ze jeszcze gaz nie przyszedl a juz jest masakra. Nie chce myslec co bedxie jak prxyjdzie.
joawa witaj

Karla w tym rzecz że chyba powinnam :p
To ostroznie. Uwazaj na siebie.

Do góry