reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Annie dobry pomysl z ta wiadomoscia na pierwszej stronie bo ja chwilami tez nie mam jak nadrobic wszystkiego co bylo napisane , wiec takie info byloby wskazane :tak:

reklama
Fajny pomysł i pomocny :) z tego co zauważyłam na innych wątkach jest. Ja mam mieć okres w srode i jak do dzisiaj miałam tysiąc objawów tak dzisiaj nic :(
No może oprócz tego że czuje ze mam b.duzo śluzu ale nie ;/ Może wewnątrz? :)
O juz wiem lekko zabarwione śluz na brązowo. Wiec pewnie zaczyna się plamienie przed okresem które zazwyczaj mam dzień przed a nie 5. ;/

Ostatnia edycja:
zakocona ja sie staram juz hoho z tym ze z przerwami ,ale jesli chodzi o moj powrot do staranek to mozna powiedziec ze to pierwszy bo w grudniu jeszcze tak intensywnie nie myslalam o starankach :-p

Ech źle się czuję. Nie mamy termometru, ale coś mi gorączką "pachnie".. Dziś drugi dzień płodny, nie mam na nic siły kompletnie.. Echh :( Chyba nici ze staranek w tym mscu :(
Robiłam test owu (1. dzień) i minusowy.

Ja też mam termin @ na 11.01 i planuję testować 13-14.01, a Ty? :)
To bede testowac z toba kochana jesli @ nie przyjdzie :)

Karla,

To jeszcze za Ciebie mocno kciuki zaciskam &&&

Loli,
Współczuję bólu brzucha :(

Dobra ja się zbieram więc trzymajcie się dziewczczyny. Do wieczora :-*
Pa!
Dziekuje mam nadzieje ze ten miesoac okaze sie tym NASZYM:) moj D juz tez by bardzo chcial:(

Hej, my niedawno wróciliśmy z miasta. Niepotrzebnie się martwiłam ta wypłata, by była dobra :) kamień spadł z serca.
I widzisz niepotrzebne zmartwienia. My teraz mamy ciezko z kasa:( ale jakos damy rade.

U nas w Poznaniu jest taki wiatr ze masakta az strach z domu wyjsc i do tego tal leje. Az strach !!!!

reklama
Do góry