reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasia.Marysia23 ja osobiście nigdy nie zamawiając użyłam do tej pory tylko 2 razy testów z Rossmann, ale dlatego że miałam regularne cykle no i 5 testów starczyło mi na jeden cykl. Wydawała 24zl raz w miesiącu wiec do przeżycia. Tym razem chyba tez tak zrobię bo jednak mi się sprawdziły.

wiecie gdybym cos sciagala,pobierala czy udostepniala to ja rozumiem ,wydaje mi sie ze kliknelam na jakis link gdzie tylko haker czekal ,ja nigdy nie klikam w nieznane mi linki ale czasem chce sie gdzies wejsc a tam pelno reklam itp i przypadkowo czlowiek kliknie i nawet nie jest swiadomy ze o zawirusowane jest ,az boje sie teraz z neta korzystac :-( musze pojechac do swojego operatora i zobaczymy czy da sie z tym cos zrobic bo jak nie to musze sobie tel nowy kupic a ten bede musiala wyrzucic a to taki dobry tel jest :-(

Kasia.Marysia23 ja osobiście nigdy nie zamawiając użyłam do tej pory tylko 2 razy testów z Rossmann, ale dlatego że miałam regularne cykle no i 5 testów starczyło mi na jeden cykl. Wydawała 24zl raz w miesiącu wiec do przeżycia. Tym razem chyba tez tak zrobię bo jednak mi się sprawdziły.

ja zmówiłam 20 testów ovu + 5 hcg . Tez mam regularne ale zaryzykuje z testami.

Edycia napewno cos da sie zrobić

Lux niestety stres to coś okropnego, a przy okazji jeśli żyje się w stresie długo to nawet nie bierze się go pod uwagę bo traktuje jak codzienność wiec nie ma możliwości zlikwidowania go:)

Kasia.Marysia oczywiście jak kto woli ja po prostu kupie kolejny raz tylko dlatego ze u mnie się sprawdziły. Chociaż mojej koleżance ten sam test głupoty pokazał. I szczerze nie wiem od czego to zależy. Wychodzi na to ze testy tez trzeba próbować różnych bo na każdą z nas dany test może działać inaczej:)

reklama
Edytka współczuję stresu :-( moni ja nie wiem jak to jest ale mój Lekarz mi mówił a także czytałam parę artykułów ze nie ma czegoś takiego jak blokada psychiczna i związany nim problem z zajściem w ciążę. To jest bujda lekarzy tak przynajmniej słyszałam.

Do góry