reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kochane ktoś tam pytał o moją prolaktyne ale nie zrobiłam dziś badań bo musiałabym siedzieć e kolejce do 11 a musiałam iść na rozmowę do szefa. Zmieniają mi stanowisko pracy a właściwie trochę odejmują i trochę dodają obowiązków ;-) zobaczymy jak to będzie. Majdaczku ja bym chętnie podała nowy termin @ ale jeszcze nie przyszła wredna :-(

reklama
Majdaczek &&& mocno trzymam :)

Julka ja pytałam o prl. Oby nie było Ci za ciężko kochana

Lux jaka @ ?? Co Ty gadasz;p A szwagierką sie nie przejmuj laska , bo osiwiejesz :)

Ja kochane u teściów jestem ;p posprzątałam i sie objadam słodyczami, bo teściowa robiła imieniny wczoraj :)

balladynka oby było dobrze ;p wznoszę toast herbatą :D

Gaga92 no nie będę ukrywała ze im szybciej tym lepiej. Chociaż czytałam ze niektóre dziewczyny w pierwszym cyklu to nawet nie wiedziały ze maja owulacje bo brak objawow

reklama
ja to w ogóle wcześniej się nie zastanawiałam nad objawami owu ale teraz jak już któryś miesiąc się staramy bezskutecznie to chce się na tym skupić nawet termometr owu zamówiłam sobie i czekam na niego

Do góry