reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Czekamy w takim razie na piatek!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
A ja do niedawna bylam w stresie ,zostal zablokowany mi tel ...bylo info ze policja zablokowala mi tel bo sciagalam ,czy ogladalam podrobki filmow ,jak ja sie zdenerwowalam ,zadzw do meza on mne uspokaja a ja w placz bo tam jest napisane ze grozi mi wiezienie ,ze mam zaplacic £100 kary ze sprawa w sadzie bedzie itp ...ne wiedzialam co zrobic ,maz zadzw na policje i policjantka kazala podac num ref sprawy a tam nic nie bylo ,po czym policjantka poinformowala go ze to haker sie wlamal na moje konto chcac wyludzic dane z karty ,zeby tego nie robic bo nam wyczysci konto ...ile nerw zjadlam bo nic nie zrobilam a taka wiad dostalam chyba nie musze wam pisac jak sie zdenerwowalam ,ale jak maz wroci z pracy ide zglosic oficjalne zawiadomienie ,wiem ze hakera nie zlapia ale nic innego mi nie pozostaje bo ja nic nie zrobilam a tu takie info i to niby od policji
reklama
Gaga92 problem jest może dlatego, że się boisz stres nie wpływa dobrze albo też duże chęcia niestety psychika ma tutaj największe znaczenie. Najlepszym przykładem są kobiety, które po 8 lat starają się już nawet in vitro planują albo nawet są po ale nieudanym. A tu prosta rzecz jak np zmiana pracy stres im odchodzi i zachodzą w ciążę. Nigdy niewiadomo co blokuje