reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux kiedy robisz test czekasz do 20 czy wczesmiej ? Nie gadaj ze nadchodzi@ bo jak jestes w ciazy to objawy masz dokladnie jak na @

Ja tez na początku nie interesowałam się sluzami itp ale może to był błąd, chciałam dać sobie luz. I może to był błąd i przez to czekanie tyle czasu na ciaze:)

A ja do niedawna bylam w stresie ,zostal zablokowany mi tel ...bylo info ze policja zablokowala mi tel bo sciagalam ,czy ogladalam podrobki filmow ,jak ja sie zdenerwowalam ,zadzw do meza on mne uspokaja a ja w placz bo tam jest napisane ze grozi mi wiezienie ,ze mam zaplacic £100 kary ze sprawa w sadzie bedzie itp ...ne wiedzialam co zrobic ,maz zadzw na policje i policjantka kazala podac num ref sprawy a tam nic nie bylo ,po czym policjantka poinformowala go ze to haker sie wlamal na moje konto chcac wyludzic dane z karty ,zeby tego nie robic bo nam wyczysci konto ...ile nerw zjadlam bo nic nie zrobilam a taka wiad dostalam :angry: chyba nie musze wam pisac jak sie zdenerwowalam ,ale jak maz wroci z pracy ide zglosic oficjalne zawiadomienie ,wiem ze hakera nie zlapia ale nic innego mi nie pozostaje bo ja nic nie zrobilam a tu takie info i to niby od policji :wściekła/y:

ja nie musiałam się interesować bo w pierwszą ciążę bardzo szybko zaszłam i nawet bym nie pomyślała, że z drugą będą takie problemy :/

reklama
Gaga92 problem jest może dlatego, że się boisz stres nie wpływa dobrze albo też duże chęci:(a niestety psychika ma tutaj największe znaczenie. Najlepszym przykładem są kobiety, które po 8 lat starają się już nawet in vitro planują albo nawet są po ale nieudanym. A tu prosta rzecz jak np zmiana pracy stres im odchodzi i zachodzą w ciążę. Nigdy niewiadomo co blokuje

Do góry