reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka89.89 święte słowa każdej musi się udać. Ja tez jestem niecierpliwa i dlatego teraz stwierdziłam ze mimo zaleceń 3mies czekać nie będę. Będzie co ma być, wcześniej czekałam 6mies, bo tak mi gin powiedziala a potem zajść nie moglam i co mi z tego czekania wyszło nic poza kolejna strata. Dlatego teraz idę za ciosem jak się uda będzie cudownie jeśli nie to zobaczę co dalej.
Zazdroszczę troszkę tylko tym, które mają już swoje dzieciątko lub dzieciatka:)

Kamkaz przykro mi z powodu braku możliwości starania a co do testów na owu robiłaś jednym testem czy różnego rodzaju? Ja swoje kupowałam w Rossmann i tak jak wcześniej napisałam raczej się sprawdziły, no chyba ze był zbieg okoliczności i zaszłam pomimo testow:) ale dzięki testom bardziej zauważałam dni płodne.

Monii82 testy robiłam jednym rodzajem bo zakupiłam większą ilość niestety. Ja w swoją ciąże zaszłam dzięki Naprotechnology czyli obserwacji śluzu. Dzięki temu wiem kiedy mam owu. Teraz też się obserwuje i wiem co i jak, jednak ja mam tendencje do tzw podwójnej owulacji stąd po porodzie moje cykle mają 37 dni. Ten cykl zapowiada się krótszy, bo owulka była szybko. Zobaczymy. Cieszy mnie tylko to, że wiem co mogło doprowadzić do śmierci mojego aniołka i na co trzeba zwracać szczególną uwagę gdyby dane mi było jeszcze kiedyś zostać mamą

Kamkaz ciesze się ze znasz powód tez chciałabym poznać moje dwa powody. Póki co czekam na ustanie krwawienia minął tydzień i jeden dzień, wcześniej miałam lyzeczkowanie i bardzo szybko przestałam krwawic, a teraz ciągnie się w nieskończoność. Ale to pewnie dlatego, że ja teraz już jestem zdecydowana o dalszych szybkich staraniach, a przedtem nie chciałam zgodnie z wytycznymi pół roku. Niedługo mam wizytę u lekarza jeszcze przed wynikiem badań histo chciałabym żeby sprawdziła czy wszystko się goi odpowiednio i powiedziała jaki ma plan na najbliższa ewentualna ciążę. Też chciałabym żeby sprawdziła czy przypadkiem nie ma jakiejś bakterii czy zapalenia.

Mam tylko nadzieje, ze oczyszcze się sama i zabieg nie będzie konieczny, bo po lyzeczkowania miałam zrosty, które trzeba było usuwać.

Ja też po lyzeczkowaniu krwawilam troszkę gdzieś z 7 dni. Tamtym razem udało się zajść w 2 cyklu Ale niestety w 8 tyg poronilam.... Ciąża obumarla.
Teraz zaszlam w 2 cyklu i jestem pełna strachu..... Boję się panicznie Ale próbuje być dobrej mysli

Ewel87 trzymam kciuki, będzie dobrze. Nie ma innej opcji:) jejku jak ja bym chciała juz zacząć starania to taki fajny czas pełen nadziei no i PRZYJEMNOSCI:)))

reklama
Do góry