reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
madziolina_p dziękuję Ci bardzo za mile słowa. A wy dziewczyny jak długo się staracie? Widziałam, że sporo juz się udało od stycznia:)

Ja 2 cykl teraz, ale w pierwszym to bylo jedno bzykanko tylko, wiec ... Teraz po cichu licze na II :-) ale ja nie czuje owulki i do tego sluzu malo i jak sprawdzam to wydaje mi sie, ze to ten nieplodny takze troche smutna jestem

Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia:-)
Monii to nie jest tak, że my od stycznia się staramy i juz pozachodziłyśmy. Np. ja zobaczyłam ostatnio 2 kreski ale dopiero po 10 cyklach walki.

Moni ja teraz będę mieć 3 cykl starań. Ja jestem w życiu nie cierpliwa i to jest okropna cecha dlatego w poprzednim cyklu zrobiłam badania z płodności a jak nam się nie uda w tym cyklu to wysyłam mojego na badania ;-) wiem ze wszystkim nam się uda i ten okres w którym zobaczymy 2 kreski a pozniej nasze maleństwo jest jeszcze przed nami i to będą najpiękniejsze chwile

reklama
Moniii82 witaj i przykro mi bardzo z powodu Twoich strat.
W piątek wieczorem byłam na IP u mojej pani doktor na ocenie cyklu i po wynik druhiego wymazu szyjki. Dokładniej jechałam tam po to, abym usłyszała że już możemy się starać. Niestety.... pozbyłam się bakterii które zabiły moje dziecko a teraz pojawiły się grzyby. Jak na złaść kolejne wstrzymania, kolejne tabletki i brak nadziei... nadziei, że będę mogła się starać. Jestem już po owulacji, widziałam to po śluzie i potwierdziło to usg. Żeby było ciekawie od 7dc robiłam testy owu i nie wykazały żadnej owulki. Nie rozumiem dlaczego. Myślałam, że może znowu będe miała podwójną owulację ale na usg było ciałko żółte wiec jest już po. Dlaczego u mnie testy nie wychodzą? Już drugi cykl tak mam

Do góry