reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

hej kobietki.ja jestem już mamą od 8lat :) i synuś marudzi o siostrze,wiec grzecznie posłuchalismy go i staramy sie...jak on był moją wpadką za pierwszym razem...tak 3miesiąc staramy sie i nic.....bede miala napewno problem z donoszeniem,bo mam pol szyjki amputowanej....ale lekarz pozwolił się starać.milego dnia

reklama
Hej dziewczyny ja dopiero sie obudziłam i śniadanie dostałam, katar mnie tak meczy ze jutro bedzie masakra w pracy.

Julka prolaktyne robi sie sie w Max 6 dc i najlepiej z testem MTC wiec nie wiem czy teraz jest sens

Kasik z Łodzi jestem

Moniiii witaj i przykro mi ( tule) ale co do tego czekania to rożne słyszałam opinie. Mnie lekarz tab anty przepisał na 4 mce ( nie wykupiła. Ich bo wiem jak nie zrobic dziecka) a kolega z dziewczyna w 2 mcy po poronieniu zaszli i w piątek urodzila. Wiec.. Trzymam kciuki i napewno sie uda ;)

Ostatnia edycja:
Moniii witamy na bb,i tule mocno,co do kolejnego staranka po poronieniu ja poroniłam w styczniu 2013r i bałam się mieć kolejną dzidzie ,myśl ze mogłabym znowu poronić niedawala mi życ i zwlekałam a teraz od listopada się staramy o kolejnego bobaska,troche żałuje ze niezaczeliśmy staran od razu tylko tyle czasu musiało upłnąć az przełamie się we mnie starach.Lece bo mam zaraz gości:-)

Witaj monii88, ja bałam się ze nie przejdę tego nieszczęsnego 17tygodnia, od początku patrzyłam czy plamienia nie ma brałam tez od razu luteine. Niestety akurat tego, że dzieciątko przestanie się rozwijać to jakoś nawet nie brałam pod uwagę. Dowiedziałam się przypadkiem nie spodziewajac się niczego na normalnej co miesięcznej kontrolnej wizycie. Dlatego teraz stwierdziłam ze co ma być to będzie i nie chce czekać jeśli jest mi dane mieć dziecko to będę je miała nawet zachodząc w ciążę po miesiącu.

reklama
Jak to się mówi do 3 razy sztuka. Więc może to jest myśl i teraz będzie ok bez zastanawiania się co będzie jak będzie itd.. . Jak przestanę tylko krwawic i lekarz powie, że się wszystko oczyscilo od razu zaczynamy starania:) mam tylko nadzieje, ze nie będzie to znowu trwało 3 lub ponad 2 lata jak w przypadku poprzednich dwóch ciąż. To mnie chyba bardziej stresuje, że się nie uda. Tym bardziej ze niestety latka lecą niedługo 33 latka a dziecka brak.

Do góry