reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Agnes no ja czasami też mam taki jakby drugi rzut wieczorny, i co 2-3 dni mam takie dni że jestem bez sił totalnie, tylko pod kocyk sie schować, zasypiam teraz ok 20 30 heh i śpie do 7 00 takie nowe hobby :p a moj M tylko chodzi zagląda i dopytuje kiedy mi ten brzuch urośnie heh on nadal jakby nie może uwierzyć że to już, bo ja sie inaczej zachowuje, marudze z jedzeniem, zasypiam w sekunde ale on wizualnie zmian nie widzi i sie niecierpliwi :) no poza biustem, bo tu akurat rozrost nastąpił momentalny

Kamilove- właśnie widzę, że masz podobny termin jak ja miałam z Kasią. Nawet fajna pora na rodzenie. Chociaż chyba wiosna lepsza :p ale to niech mama wiosennego dzieciaczka się wypowie.

Ja z córką nie miałam żadnych dolegliwości. Czułam się rewelacyjnie. Teraz po takim czasie starań to mogłabym rzygać 30x dziennie i nawet złego słowa bym nie powiedziała :(

Ładnie nam wygląda lista na pierwszej stronie. Ewel jeszcxe raz grstulache. Lux ostatnia to zostane ja :)
Enej pisałam ci wczoraj pw odnośnie tego wykresu ale mam jakieś problemy z netem albo z bb bo cały dzień chciałam wejść a teraz tylko wybiórczo mogę przeczytać ;/
Kami gratuluję, dzidzia rośnie :)
@ dzisiaj piąty dzień a nie mam plamienia tylko lekkie krwawienie i nadal żywa krwią. A zawsze ostatni dzień to plamienie brunatne. Nie wiem już o co chodzi ;/

Hejo!

Lux ,malinka - Nie poddawać się mi tu ! Jaki koniec listy!!! W końcu i wy zobaczyć ie upragnione 2 kreski.. I to w najmniej spodziewanym momencie!!!

Ewel gratuluje !!! 2 kreska jak sie patrzy ! Piękna! Życzę pomyślnych 9 miesięcy!

Kami- piękne malenstwo !! Teraz tylko do przodu.

Enej - a może lepiej beta? Ja jutro testuje.... O ile dziś @ nie przyjdzie.

Edyta - a u ciebie dalej żadnych objawów @ ???

Gaga- ginekolog nie zapisal ci zadnych tabletek na wywolanie @ skoro na pewno jeszcze nie jestes w ciazy???

Lady - jeszcze troszkę i będziesz wyczekiwac pierwszych kopniaczkow! Super!

U mnie nadal cisza... Mimo ze mam wrażenie ze z tego cyklu nic nie będzie... To wiecznie chce mi się spać... W sumie jestem już w terminie @ a mnie nie ciągnie na słodkie... A zawsze 2-3 dni przed takie ciągoty miałam ze szok... Nawet mój ukochany sticky toffie pudding w szafce od kilku dni... A ja go nie ruszylam. Lekkie bóle podbrzusza tam gdzie macica i ciągnięcia ehhhh :( zobaczymy jutro co test wykaże.

Miłego popołudnia życzę kobietki!!!"

Fabi nic mi nie zapisał, on jak patrzył na usg to powiedział, że macica jest przed okresem i przyjdzie nie długo

Witam.

ewel wielkie GRATULACJE :tak::tak::tak:, temu Cie tak szybko dodałam, bo uwielbiam takie wiadomości. Ja nie mogę się starać, to przynajmniej ciesze się Waszymi II kreseczkami.

Czytałam, ze pisałyście, która będzie ostatnia na liście z II kreseczkami, ale mam dla Was dobra wiadomość, bo będę to na pewno JA :tak: jeżeli w ogóle będę...:no:

reklama
Do góry