reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

hehe gratulacje ewel, mówiłam te testy są naprawde dobre, nie ma co przepłacać, one super wykrywają naprawde wczesną ciąże :D droższe rossmanowe dawały mi słabiutkie wyniki więc z czystym sumieniem polecam te facelle bo ładna krecha jest a nie jakiś cień cienia , ciesze sie bardzo!!!!

reklama
Edyta,

Pamiętasz ja też mówiłam, że.będę na szarym końcu, a jestem w październiku ;) i tobie z Lux tez się zaraz uda. Jak nie listopad to grudzień, taki gwiazdkowy prezent mi się zawsze marzył ;)

Może za 3 razem nam się uda wbić w grudzień :D

Edyta nikt nie wie kto pierwszy w kolejce ale ja na ten rok się pewnie nie wyrobie dalej na @ czekam więc zanim mi się nowy cykl zacznie a po badaniach na pewno mi coś przepisze ale jakby to ode mnie zależało to wybrałabym luty bo jak i ja tak i mój jesteśmy z lutego

Dziewczynki wszystkim dziekuje.

Kamilove a mi wlasnie ten pazdziernik zle sie kojarzy....:( Lux, Karla, Edyta i cala reszta wszystkie bedziecie pewnie zaraz nastepne czuje to:-)) :tak:
Wreszcie brzuch przestaje bolec jak na @ ale spac mi sie chce taka pogoda dzis ponura. Czekam na meza ciekawe co powie:)

Kamilove- październikowe dzieci są super :) moja córcia jest z 17 października, a termin miałam na 29. A ty na kiedy masz?

Dziewczyny na szarym końcu to ja będę. W tym tepie to może na 2017 się załapie :confused
U nas to już 40 cykl leci...

Ostatnia edycja:
Edyta,

Pamiętasz ja też mówiłam, że.będę na szarym końcu, a jestem w październiku ;) i tobie z Lux tez się zaraz uda. Jak nie listopad to grudzień, taki gwiazdkowy prezent mi się zawsze marzył ;)

Może za 3 razem nam się uda wbić w grudzień :D

Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo ,moja cala trojeczka byla rodzona w zime i zaden mi nie choruje dlatego tez bym chciala zalapac sie z porodem na pore zimowa achhhhhh te marzenia :zawstydzona/y:

ewel to za jakieś 2 tygodnie pewnie dołączysz do żygaczek heh :p ja już miewam dni w których czasaaami nie odczuwam mdłosci heh da sie już obiad ugotować czy iść na zakupki, ale w 6-9tyg masakra ehh...teraz mnie zachcianki dopadają, wczoraj śledzie robiłam w słoik żeby mieć na zapas a dzisiaj garnek bigosu nagotowałam :D

Malinka, gaga może jeszcze na ten rok się zalapiecie :-)

Dziewczyny ja zaczęłam starania w grudniu 2013 bo bardzo chciałam mieć termin na wrzesień 2014. I mam na wrzesień tylko 2015 :-)

reklama
ewel to za jakieś 2 tygodnie pewnie dołączysz do żygaczek heh :p ja już miewam dni w których czasaaami nie odczuwam mdłosci heh da sie już obiad ugotować czy iść na zakupki, ale w 6-9tyg masakra ehh...teraz mnie zachcianki dopadają, wczoraj śledzie robiłam w słoik żeby mieć na zapas a dzisiaj garnek bigosu nagotowałam :D

To ja Ci kochana zazdroszczę, bo wcześniej miałaś mdłości niż ja ale już masz względny spokój, a ja dalej wieczorami się mecze. Ciekawe kiedy ustapia ;-)

Do góry