reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja rodziłam na początku kwietnia wiec mogę powiedzieć, że super jest mieć wiosenne dziecko :tak:

Zobaczymy teraz jak będzie z jesiennym szkraba :)

Laski zaciazycie raz dwa, nawet nie będziecie wiedziały kiedy. Właśnie fabi czeka na dwie kreski razem z enej wiec za nie wielkie kciuki ;)&&&&

Ja juz w domu na szczęście :) marudy dały mi w kość, a jeszcze nawpylałam się gofrow i mnie pokaralo zwiedzaniem dogłębnie muszli klozetowej :(

reklama
Dziewczyny może macie racje co mi szkodzi. To już 3 dzień spóźnienia. Ale znowu ja mam nieregularne cykle to równie dobrze może się za dwa trzy dni pojawić.
Anulka dziękuję za maila ale ja z tel nic nie mogę odczytać to zobaczę w domu; )

A mi tu się nic nie wyświetla że mam jakąś wiadomość

Ostatnia edycja:
Wiem dziewczyny ze moze to nie jest miejsce na takie sprawy ale nie wiem co zrobic kompletnie. Moja mama pojechała na tydzień do brata do uk a ojciec ( alkocholik po 3 zawałach) został sam w domu. Do pracy nie poszedł cały dzien sie dodzwonić nie mogłam. Siostra pojechała i zmala kartkę "jestem w szpitalu" ja zdenerwowana zadxwonilAm na 999 ale nie było takiego wezwania. Pojechałam do niego otwieram jedne drzwi a drugie zamknięte od wewnątrz. Wale w drzwi dzwonię i nic wykończył podszedł do drzwi pijany i mowi ze sie zacięło i sie nie chce odciąć i pie,,,,li nie otworzy. Zagrodzilam policja strażą i nie prosiłam błagalam krzyczałam i nic. I nie wiem co teraz. Moze sie faktycznie nie otworzy moze powybosic rzeczy z domu juz sama nie wiem co mam zrobic. Brat każe nic nie robic i mam oczywiście nikomu nic nie mowić. Załamka poprostu :(

Annam bardzo współczuje i tulam :*
ale w takiej sytuacji to może lepiej zadzwonić na policje bo nie wiadomo co się będzie dziać, a nie daj Boże jakby się coś stało to będziesz mieć wyrzuty, że jednak mogłaś coś zrobić

Enej chodzi bardziej o to, że skoro masz te plamienia a okaże się że jednak jesteś w ciąży to powinnaś jak najszybciej leki brać. Kochana, zrób test dla własnego spokoju, wydasz kilka złotych ale będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Annam, kurcze ciężka sprawa. Jak jest chory, to faktycznie może coś głupiego zrobić, a z drugiej strony niech jemu sie cos stanie i tez bedzisz sobie wyrzucac.... ciężko coś doradzić w takiej sytuacji

reklama
Do góry