reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natalia nie wiem ale jak bylam w ciazy ostatnio to do 8 tyg nie mialam mdlosci wiec moze i teraz nie bede miala. Moja siostra w obu ciazach tez ich nie miala. Narazie to spac mi sie chce he i nie mam sily dzis na nic:) ale to z wrazen i emocji

Lux Ty nie mow tak bedziesz zaraz miala 2 kreseczki zobaczysz i Edytka tez:-)))

Pisałam do mojego, że mamy termin na 26.10 a on mi napisał, że mam rodzic albo 22 - urodziny mojego taty, albo 1.11 :D zglupial no ;)

Z Gucią tak samo gadał, że urodze 1 kwietnia wszak lekarz o pustym jaju gadał :/ no i 1 akcja się zaczęła bo dostałam regularnych skurczy, ale przez pewną sytuacje wszystko mi przeszło. I w końcu trzeba było wywoływać ;)

no ja miałam mega wcześnie bo ja od 5 tyg już miałam momentami mdłości a od 6 tyg to już z wymiotami, teraz to najgorzej jest rano ale po zjedzeniu już da sie żyć, a moja koleżanka dopiero ok 10tyg miała mdłości a przeszły jej wymioty dopiero po 16tyg i też mi mówiła że ja mam mega wcześnie i że pewnie bede sie męczyła do tego 16tyg ale nie, już jest znośnie :)

Ja miałam gdzieś od 8 tygodnia, z wymiotami najgorzej kolo 10-12 tygodnia teraz mnie mdli ale już trochę mniej i nie wymiotuje. Ja z kolei mam nasilenie wieczorem, rano jest wszystko ok, jestem pełna energii i wigoru, ale po południu się zaczyna ;-)

reklama
Do góry