reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kurcze Lux chciałabym mieć chociaż 1/5 tej twojej energii. Ja leze cały dzień nic mi się nie chce i nic nie zrobiłam. Dopiero teraz obralam ziemniaki na obiad i czekam na męża.

reklama
Lady no właśnie plamienia jak na złość ustały. Może cisza przed burza.

Anam dzwoń na policję lub po pogotowie. Jeżeli twój tata jest pod wpływem alkoholu a nie daj Borze odkręcić gaz i rozwali dom np sąsiada lub kamienice to się nie wypłacić ie do końca życia. U nas był taki przypadek. Facet uszkodził sąsiadowi dom rodzinny i przy okazji połowę swojego zniszczył. Musiał sąsiadowi zapewnić dach nad głową i remont

Lux a Ty robiłaś już ta prolaktyne?
Mąż mój się cieszy Ale nie dotarło jeszcze mówi ze jak będzie Już usg to inaczej będzie;)

Ewel kochana gratuluje;-)

Czekam na wiesci kolejnych kreseczek;-)

Ja nic wiecej nie napisze;/ bo malo czasu przed chwila jeszcze wroxilismy z zapisow do 5 latkow, i nocka w pracy mnie czeka:/
Ostatnia i wolne! Tak wiec trzymajscie sie dziewczyny:-D;-)

Dziewczyny porownanie wczorajszego i dzisiejszego testu owu. Wg kalendarzyka powinnam miec owu w poniedzialek, ale napewno bedzie wczesniej. Co sadzicie?

Załączniki

• 1426098469648.jpg
    1426098469648.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry