reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

dzień doberek :)
Ewel jejuuuu trzymam kciuki bo ja tam cosik widzę ale cholera wie z tymi testami, oby do jutra :)) nie denerwuj się i nie rzucaj testami ;)) ja jak robiłam to odlozylam, umylam spokojnie zęby i dopiero spojrzałam - wolę się trzymać instrukcji z ulotki
Mruva mnie dzisiaj znowu boli po prawej stronie, ale ze śluzem kiepsko :/ zgadzam się z Lux że facetowi za dużo o staraniach nie mówić, bo się wtedy pewnie boją że wcale nie o ochotę na seks nam chodzi (czyli ochotę na niego-faceta) tylko o dziecko. A jak sam czasami coś zagada to fajnie :) mój wczoraj zasnął taki był zmęczony ale się przebudził hehe i spełnił obowiązek ;)
Kami czekamy na relację z wizyty :))

reklama
Witam z rana! Ja dziś leniu****ę. Miałam wpisany na dziś powrót ze Szczecina, a skoro udało mi się to wcześniej i firma kosztów noclegu nie poniesie to postanowiłam po prostu zostać w domu i odespać. Tylko szkoda, bo słoneczka nie ma i szaro się zrobiło. Kusi mnie żeby okna pomyć. Trochę ich tu mam. Ale najpierw - kawka i nadrabiam bb:-).

Jestem w rozpaczy. Nie lubię swojej pracy, niby wszystko się wydaje ok a nie mogę zajść w ciaze . Ostatnio nic tylko się kłócić ze swoim.

Julka tak mi przykro, najgorzej kiedy niby jest ok ale nie jest i nie wiadomo dlaczego. Sporo chyba siedzi w naszej glowie nie wiem jaka koncowka nasz mozg polaczony jest z tym nieszczesnym jajeczkiem ze ucieka przed plemnikiem . my kobiety kiedy nam zle mamy predyspozycje to przelewania niepostrzezenie naszej frustracji na partnera i zamiast sie wspierac to sie klucimy . trzymam kciuki ze bedzie dobrze.

Dzień dobry :-)

Ewelina zaciskam mocno kciuki żeby jutro kreska była ciemniejsza!!!

U mnie do @ 6 dni i juz zaczęły się plamienia. Także nie wierzę, że się udało. Zawsze jest tak samo i nawet duphaston tych plamienia nie powstrzymuje. Lekarka powiedziała, że przed in vitro wyciszy mi cykl tabletkami anty i to powinno pomóc. No nic ja teraz za żadne skarby nie chciałam zdecydować się na anty. I może to właśnie był mój błąd :(

Biorę się do pracy.
Zajrzę wieczorem.

Miłego dnia gwiazdy :)00

Ps. Luxi, pycha obiadek. Podeślij trochę ;) :p

Malinka ja też zawsze miałam plamienia przed @. I to 7 dni rowniotko jak w zegarku. Zawsze tracilam wtedy nadzieje, ale w cyklu w którym zaszlam tez miałam to plamienie z tym ze później nie pojawiła się krew! Zrobilam test i dwie krechy! Wiec glowa do góry, jeszcze nic straconego! :-)

Julka spokojnie, to tylko hormony :-* ja mam dzisiaj dobry humor ale są takie dni kiedy też wszystko widzę w czarnych barwach, jestem wredna, źle nastawiona do wszystkich i wszystkiego i wtedy jeszcze gorzej. Mamy to forum na szczęście gdzie możemy spokojnie pogadać i się pożalić, zobacz ile nas jest, z różnym czasem starania... Spokojnie, może nasze przyszłe dzidziusie planują nam robić prezenty dopiero na przyszłą Gwiazdkę ;)) na naturę nie mamy tak wielkiego wpływu

Chciałabym wyjechać na tydzień, odpocząć, jak zrobię badania i okaże się że jest ok to chyba przestanę robić testy owu i wyliczać dni plodne

Witam się ze wszystkimi :*
Kurcze nie pamiętam co miałam której odpisać za dużo na raz do nadrobienia
ale pamiętam Ewel teścik na tym drugim zdjęciu widać bladziocha oby ciemniał :)
tule te które @ zalała :* oby nastepna już nie przyszła

a ja dalej czekam na swoją @ :/

Balladyna u mnie też jakoś kiepsko się zrobiło z tym sluzem. Dziś mnie nic nie boli. Obiecałam sobie, że jeśli i tym razem nie zobaczę ll kreseczek to biorę się za swoje sadelko :) 10 kg mniej ;) badania i mniej analizowania swojego ciała ;)

reklama
Chciałabym wyjechać na tydzień, odpocząć, jak zrobię badania i okaże się że jest ok to chyba przestanę robić testy owu i wyliczać dni plodne

Takie cos by ci sie przydalo :tak:

Balladyna zeby tak wszystkie dostaly taki prezent na gwiazdke ;-)

Gaga a ty ile po terminie @ jestes ?

Do góry