reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Znowu miałam problem z nadrabianiem, ale jakoś się udało.

Nie pamiętam was z ników, przepraszam :( a nie pozaznaczało mi odpowiedzi.

Wiec tym dziewczynom, którym wyszedł spadek temperatury i nawiedziła je @ bardzo współczuję :(

Pokloconym z mezami również współczuję. I oby godzenie było owocne w dwie kreski :)

Widziałam tez zdjęcie testu z cieniem kreski i być może przyszłej mamusi juz za dwa dni będzie można gratulowac. Acha i było pytanie o luteine to mi lekarka karze nie odstawiać jeżeli test wyjdzie pozytywny:)

U mnie do @ 6 dni i juz zaczęły się plamienia. Także nie wierzę, że się udało. Zawsze jest tak samo i nawet duphaston tych plamienia nie powstrzymuje. Lekarka powiedziała, że przed in vitro wyciszy mi cykl tabletkami anty i to powinno pomóc. No nic ja teraz za żadne skarby nie chciałam zdecydować się na anty. I może to właśnie był mój błąd :(

Biorę się do pracy.
Zajrzę wieczorem.

Miłego dnia gwiazdy :)

Ps. Luxi, pycha obiadek. Podeślij trochę ;) :p

reklama
No właśnie u mnie cień jest więc nie wiem czy go mogę brać za pozytywny.... Luteine odstawiłam w pn mam wizytę w pt jak coś chyba poczekam co powie doktorka

Mruva, Julka-a bo faceci to się czasami czują jak maszyny do robienia dzieci. I nie chcą ciągle słuchać o staraniach itp. Jesteśmy tylko ludźmi także trzeba dać radę i szczerze porozmawiac. Mój też niekiedy też ma dosyć.

No właśnie u mnie cień jest więc nie wiem czy go mogę brać za pozytywny.... Luteine odstawiłam w pn mam wizytę w pt jak coś chyba poczekam co powie doktorka

Nie ważna jest intensywność barwnika kreski, a wogole jej pojawienie się :) trzymam kciuki i tak. Oby to była ciąża :)
Ja to już tyle testów narobilam przez te trzy lata i nic. Na żadnym nawet cienia. Wiec coś jest na rzeczy.

Witam!
u mnie dzis 20 tc sluzu płodnego wogóle nie było, a okres trwał 14 dni, tabletki zatamowały krwawienie... nie wiem czy będe miała owulację wogóle w tym cyklu. Dzis ide na kontrole do dobrej ginekolozki.
Ale mimo to z mężem działamy, a nóz coś wyjdzie, w weekend była rodzinka wiec nie dało rady ale za to wczoraj jak mnie dopadł to nie było zmiłuj heheh:-) i zapowiedział że dzis będzie tak samo :-D:-D

Witam

Kami za wizyte &&&

Ewel ja tez cos Widze dlatego &&& Aby to bylo to ;-)

Julka masz nas ,nam mozesz Sie wygadac

Malinka ,Kotek ,Lux I reszta dziewczyn witajcie

Witam!
u mnie dzis 20 tc sluzu płodnego wogóle nie było, a okres trwał 14 dni, tabletki zatamowały krwawienie... nie wiem czy będe miała owulację wogóle w tym cyklu. Dzis ide na kontrole do dobrej ginekolozki.
Ale mimo to z mężem działamy, a nóz coś wyjdzie, w weekend była rodzinka wiec nie dało rady ale za to wczoraj jak mnie dopadł to nie było zmiłuj heheh:-) i zapowiedział że dzis będzie tak samo :-D:-D

To powodzenia :) miałaś długa tą miesiączkę. Oby lekarka dziś coś Ci poradziła i skierowała na badania.

Tak mi się nie chce :(
Słońce za oknem świeci. A ja musze w tej robocie siedzieć do 16.30. Miałam jechać na zakupy, ale mąż pisał że jadą do klienta ponad 100km i będzie dopiero wieczorem wiec jeszcze na drugi koniec miasta musze gnać po Kasię do przedszkola :( coś ostatnio humor mam słaby. Zastanawiam się też nad zmianą pracy bo tu to można pół zdrowia stracić..

reklama
Ewel87 ja przy takiej malo widocznej kreseczce mialam bete 44 :-) wiec albo nastepny test alw za 2 dni albo beta bo na usg jeszcze nic nie bedzie widac . ja polecam bete robisz raz i nie zastanawiasz sie czy to tylko blad albo przebijacacy znacznik bo ja tak myslalam jak zobaczylam taka jasna a balam sie uwierzyc ze sie udalo :-) zrob bete i sie pochwal

Do góry