reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Znowu miałam problem z nadrabianiem, ale jakoś się udało.

Nie pamiętam was z ników, przepraszam :( a nie pozaznaczało mi odpowiedzi.

Wiec tym dziewczynom, którym wyszedł spadek temperatury i nawiedziła je @ bardzo współczuję :(

Pokloconym z mezami również współczuję. I oby godzenie było owocne w dwie kreski :)

Widziałam tez zdjęcie testu z cieniem kreski i być może przyszłej mamusi juz za dwa dni będzie można gratulowac. Acha i było pytanie o luteine to mi lekarka karze nie odstawiać jeżeli test wyjdzie pozytywny:)

U mnie do @ 6 dni i juz zaczęły się plamienia. Także nie wierzę, że się udało. Zawsze jest tak samo i nawet duphaston tych plamienia nie powstrzymuje. Lekarka powiedziała, że przed in vitro wyciszy mi cykl tabletkami anty i to powinno pomóc. No nic ja teraz za żadne skarby nie chciałam zdecydować się na anty. I może to właśnie był mój błąd :(

Biorę się do pracy.
Zajrzę wieczorem.

Miłego dnia gwiazdy :)

Ps. Luxi, pycha obiadek. Podeślij trochę ;) :p

reklama
No właśnie u mnie cień jest więc nie wiem czy go mogę brać za pozytywny.... Luteine odstawiłam w pn mam wizytę w pt jak coś chyba poczekam co powie doktorka

Mruva, Julka-a bo faceci to się czasami czują jak maszyny do robienia dzieci. I nie chcą ciągle słuchać o staraniach itp. Jesteśmy tylko ludźmi także trzeba dać radę i szczerze porozmawiac. Mój też niekiedy też ma dosyć.

No właśnie u mnie cień jest więc nie wiem czy go mogę brać za pozytywny.... Luteine odstawiłam w pn mam wizytę w pt jak coś chyba poczekam co powie doktorka

Nie ważna jest intensywność barwnika kreski, a wogole jej pojawienie się :) trzymam kciuki i tak. Oby to była ciąża :)
Ja to już tyle testów narobilam przez te trzy lata i nic. Na żadnym nawet cienia. Wiec coś jest na rzeczy.

Witam!
u mnie dzis 20 tc sluzu płodnego wogóle nie było, a okres trwał 14 dni, tabletki zatamowały krwawienie... nie wiem czy będe miała owulację wogóle w tym cyklu. Dzis ide na kontrole do dobrej ginekolozki.
Ale mimo to z mężem działamy, a nóz coś wyjdzie, w weekend była rodzinka wiec nie dało rady ale za to wczoraj jak mnie dopadł to nie było zmiłuj heheh:-) i zapowiedział że dzis będzie tak samo :-D:-D

Witam

Kami za wizyte &&&

Ewel ja tez cos Widze dlatego &&& Aby to bylo to ;-)

Julka masz nas ,nam mozesz Sie wygadac

Malinka ,Kotek ,Lux I reszta dziewczyn witajcie

Witam!
u mnie dzis 20 tc sluzu płodnego wogóle nie było, a okres trwał 14 dni, tabletki zatamowały krwawienie... nie wiem czy będe miała owulację wogóle w tym cyklu. Dzis ide na kontrole do dobrej ginekolozki.
Ale mimo to z mężem działamy, a nóz coś wyjdzie, w weekend była rodzinka wiec nie dało rady ale za to wczoraj jak mnie dopadł to nie było zmiłuj heheh:-) i zapowiedział że dzis będzie tak samo :-D:-D

To powodzenia :) miałaś długa tą miesiączkę. Oby lekarka dziś coś Ci poradziła i skierowała na badania.

Tak mi się nie chce :(
Słońce za oknem świeci. A ja musze w tej robocie siedzieć do 16.30. Miałam jechać na zakupy, ale mąż pisał że jadą do klienta ponad 100km i będzie dopiero wieczorem wiec jeszcze na drugi koniec miasta musze gnać po Kasię do przedszkola :( coś ostatnio humor mam słaby. Zastanawiam się też nad zmianą pracy bo tu to można pół zdrowia stracić..

reklama
Ewel87 ja przy takiej malo widocznej kreseczce mialam bete 44 :-) wiec albo nastepny test alw za 2 dni albo beta bo na usg jeszcze nic nie bedzie widac . ja polecam bete robisz raz i nie zastanawiasz sie czy to tylko blad albo przebijacacy znacznik bo ja tak myslalam jak zobaczylam taka jasna a balam sie uwierzyc ze sie udalo :-) zrob bete i sie pochwal

Do góry