reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

fajne podejście :) a jak fasolka ma być to będzie. ja dopiero 2gi cykl więc jestem zaaferowana na maksa ;) przed starankami to chociaż przysiady robiłam codziennie, a teraz mnie mężulo pyta niewinnie czemu przestałam - pewnie mi tyłek oklapł ;]

reklama
Edyta ja już bardzo długo bo ostatnią miałam 7 stycznia ale czekam na nią żeby badania porobić, chciałabym żeby już przyszła były wyniki badań pewnie jakieś lekarstwo i nowy cykl

Ja już po wizycie :-) dziecko ma 13mm, tętno 150 i narazie wszystko jest tak jak być powinno. Wszystkie moje wyniki też w normie jedynie są bakterie w moczu (w pierwszej ciąży też stale z tym walczyłam :wściekła/y:) mam jeść furagin i żurawine. Kolejna wizyta 13.04.

Dziś już mi wypisał skierowanie na prenatalne i mam się umówić na koniec 12 tygodnia. Założył mi też kartę ciąży i termin porodu mam wyznaczony wg usg na 26.10 ciąża jest starsza o 3 dni niż wskazuje om i dziecko jest duże jak na ten etap :) miałam nosa co do wcześniejszej owulacji ;-)

Mogłabym góry przenosić taka jestem szczęśliwa!:laugh2::laugh2:

dziękuję za wszystkie kciuki!

Zrobiłam kolejny test o chyba zaczynam brać dalej luteine

Załączniki

• uploadfromtaptalk1426063634067.jpg
    uploadfromtaptalk1426063634067.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 62
Witam dziewczynki :)
biorem siem za czytanie. Pospałam dzisiaj trochę dłużej, bo na 12:00 do pracy, więc wyprawiłam po 6:00 męża z kanapkami do pracy i sie jeszcze walnęłam w spanie do 9:00 :)

Kami to super wiadomość, ze wszystko z Wami dobrze a szczególnie z fasolka :*
Ewel no to już krecha druga jak nic, super bardzo się cieszę oby tutaj takich więcej :* gratulacje :*

fajne podejście :) a jak fasolka ma być to będzie. ja dopiero 2gi cykl więc jestem zaaferowana na maksa ;) przed starankami to chociaż przysiady robiłam codziennie, a teraz mnie mężulo pyta niewinnie czemu przestałam - pewnie mi tyłek oklapł ;]

Moj tez drugi i miejmy nadzieje, ze szczesliwy!

Ja już po wizycie :-) dziecko ma 13mm, tętno 150 i narazie wszystko jest tak jak być powinno. Wszystkie moje wyniki też w normie jedynie są bakterie w moczu (w pierwszej ciąży też stale z tym walczyłam :wściekła/y:) mam jeść furagin i żurawine. Kolejna wizyta 13.04.

Dziś już mi wypisał skierowanie na prenatalne i mam się umówić na koniec 12 tygodnia. Założył mi też kartę ciąży i termin porodu mam wyznaczony wg usg na 26.10 ciąża jest starsza o 3 dni niż wskazuje om i dziecko jest duże jak na ten etap :) miałam nosa co do wcześniejszej owulacji ;-)

Mogłabym góry przenosić taka jestem szczęśliwa!:laugh2::laugh2:

dziękuję za wszystkie kciuki!

Super, ekstra wiadomosc!!!

Zrobiłam kolejny test o chyba zaczynam brać dalej luteine

Ja tam widze kreche!

reklama
Kamilove tak się ciesze ze wszystko ok :-)

Ewelina jeszcze raz gratuluję. Juz się ciesze na te nasze spacerki wspólne :-)

Kochane ten miesiąc jest jakiś szczęśliwy ♡♥♡

Do góry