reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Byłam dziewczyny na tej IP. Faktycznie nawet nie chcieli mnie zatrzymać Dołożyli tylko leki.

Dzidzia ma 10mm bije jej serduszko, szczęście jest dobrze umiejscowione, nie ma krwiaka. Wszystko wygląda na wporzadku. Więcej się nie dowiedziałam bo usg było robione z musu od niechcenia. Chcieli mnie odesłać tylko po badaniu na fotelu :/

Szyjka tez ładna zamknięta bez cech krwawienia.

Progesteronu mi nie sprawdzili bo by to zrobić musieliby ponoć na oddział mnie położyć. Nie wiem nie znam się. Ale na moje oko to im się nie chciało. Robiłam sama, ale wyniki będą dopiero jutro rano. Mam się nie przemeczac brać leki i w terminie na kontrolę do swojego lekarza.

Taka jestem mądra, że nie wzięłam kasy i zdjęcia nie dostałam na pamiątkę :/

Teraz jestem juz w domu, zdążyłam tez rozmawiać z Ł. O jego kretynskich pomysłach nie chce mi się pisać. Ale powiem wam tyle, ze wybrał cała kasę z lokaty i swojego konta i te 2tys dołożył i sprowadził sobie samochód renówke meganke. Po to byśmy mieli dwa. I ja też miała czym Jeździć. Super wszystko. Pięknie to wygląda. Ale mógł mi też kupić zwykłego matiza, corse. Czy inny jakiś mały samochodzik za maks 3tys. A on nie. Kupił sobie samochód za prawie 12tys. Po to by mi dać nasze punto. Wkurzylam się jeszcze bardziej bo nie wiedziałam, że wyczyścil z kasy swoje konta. Nie wiem co z nim zrobię. Niedawno kazała mu już jechać. Nie mam sił na to.

reklama
Kami chociaz chciał dobrze ale nie dziwie sie ze jestes zła. Ale teraz musisz byc spokojna
Mnie moj P zamiast kredyt na remont to kupił za 15 tys aparat sobie fakt do pracy ale ja nie mam prądu w kuchni bo do remontu jest całe mieszkanie :/

Kami kochana dobrze ze z Fasolkiem wszystko w porzadku :tak: ojjj te chlopy to czasem maka pomysly ale nie denerwuj sie kochana bo teraz masz odpoczywac a nie denerwowac sie.Wcale sie nie dziwie ze jestes zla.Takie pomysly sie konsultuje i podejmuje decyzje wspolnie.

Drzemka zaliczona, obudziło mnie wirowanie pralki. Kami bardzo się cieszę, że z bobo wszystko ok :) a co do Łukasza to fajnie, że kupił drugie auto. Ale czemu zrobił to za Twoimi plecami i bez konsultacji z Tobą.

Lux,

A dlatego, że ja bym się nie zgodziła na samochód za tyle kasy bo zwyczajnie nas na to nie stać. On nie pomyślał, że jak ta renówka się popsuje to puści nas z torbami. Teraz jeszcze całe przerejestrowanie go będzie kosztowało. No i to jest samochód na jakąś kartę i nie chce myśleć jak to się popsuje jak on go odpali. Albo ile naprawa będzie kosztować. Dla mnie to nieodpowiedzialne.

No mowilam Kami, ze bedzie ok! Brazowe plamienie to przewaznie nic zlego ;-) i samochod Ci kupil :-S myslal, ze rzucisz mu sie na szyje i po stopach bedziesz calowac!

Kami najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze. A z Ł.. niezbyt mądrze postąpił, ale chciał dobrze. I myślał o was. Dla facetów auto ma trochę inne znaczenie niż dla nas. Może to będą okoliczności łagodzące? Dobrze byłoby, żebyś go teraz miała do pomocy. Pogodzicie się?

Skaba,

Pewnie tak. Ale boli mnie to, że potrafi wziąść 12 tys bez mojej zgody i zrobić co uważa. Teraz postąpie jak Lux i zlikwiduje mu odkładanie kasy na jego konta. Wszystko będzie w domu, a on będzie się z każdej złotówki rozliczal bo inaczej to puści nas z torbami.

reklama
Ale jeżeli się nie zgodzi na moje warunki to się z nim nie pogodzie. Bo nie będę żyła z kimś kto wszystkie pieniądze umie przepuścić na jakieś bzdety. Nasze punto mieliśmy od 3lat to samochód z 2002 roku teraz wziął tylko trzy lata młodszy i po co to? Jaki to sens.

Do góry