reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie. Mnie mój wziął do kawiarni na kawę i ciacho, już od paru dni chodził za mną tort czekoladowy i nadrobiłam ;-) posprzątałam, zrobiłam pranie, mój teraz strzyże i kapie naszego yorka :-) my mamy audi a4 z 2008 roku i punto z 2001 ale audi chcemy sprzedać i kupić coś co nie kosztuje aż tyle. Ania miałam robione badania wszystkie pod kątem płodności
dziś byłam w aptece, wszystkie leki jakie mam zażywać będą mnie kosztowały 140 zł miesięcznie, sporo. ... narazie nie kupowałam, poczekam aż okres przyjdzie
Lilolo
Fanka BB :)
Z bb xshej
Lilolo
C bbc c d m:-SS cd :-SS XV x (t) vxbzzhzjzhzjjźmsksk
Lilolo
Sorki, ale młoda dorwala się do telefonu [emoji3]
A gdzie pracujesz, co robisz?
W takim mniejszym sklepue z odzieza damska torebkami i obuwiem.
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
My kupiliśmy zafirę z 2002roku. Mieliśmy nóż na gardle, bo padło nam auto, a mamy tylko jedno. Ale zadowolona jestem. J przebąkuje coś o zmianie, ale nie wie na co, bo w tych starych autach to on wiele rzeczy umie sam zrobić, ale tam gdzie elektronika to już nie.
Pisałam kiedyś, że mam w pracy Kie ceed w automacie i jestem zadowolona. W tamtym tygodniu nie wiadomo dlaczego zablokowała jej się skrzynia biegów. Musieli wezwać serwis na plac. Przyjechali z lawetą, ale udało się odblokować, ale i tak jest coś nie tak i w poniedziałek mam jechać do serwisu. Gdyby to było moje prywatne auto to bym osiwiała - kosztowała 70tys., a za wizytę w serwisie liczą koszmarne pieniądze.
Pisałam kiedyś, że mam w pracy Kie ceed w automacie i jestem zadowolona. W tamtym tygodniu nie wiadomo dlaczego zablokowała jej się skrzynia biegów. Musieli wezwać serwis na plac. Przyjechali z lawetą, ale udało się odblokować, ale i tak jest coś nie tak i w poniedziałek mam jechać do serwisu. Gdyby to było moje prywatne auto to bym osiwiała - kosztowała 70tys., a za wizytę w serwisie liczą koszmarne pieniądze.