reklama
gaga92
Fanka BB :)
widzę, że poszedł na łatwiznę , mój mi tak w urodziny zrobiłBo pytał się co chce jak na zakupach byliśmy![]()
gaga92
ale mi z tą łatwizną chodziło o to, że sama sobie wybrałaś to się sam głowić nie musiałGaga on chciał mi coś droższego kupić, ale ja się nie zgodziłam. Powiedziałam, że chce dużą czekoladę milke oreo i tulipana. Sama to wybrałam.
kamkaz
Mnie w ciąży piersi nie urosły nic, a mam małe bo tylko B. Miałam tylko lekko popuchnięte. Za to po porodzie miałam nieco większe, bo nachodziło mi mleko i dostałam nawet zapalenie bo mleko nie było ściągane. Więc musiałam brać tabletki na wstrzymanie laktacji i nosić mega ciasny stanik. Eh to było koszmarne. Ból nie do opisania
Z tego co wiem, to mój M przygotował się na dzień kobiet, tyle tylko w nocy się pochorował zwracał jak kot, jakaś jelitówka chyba, z pracy dzisiaj sie zwolnił jest ledwo żywy.
Z tego co wiem, to mój M przygotował się na dzień kobiet, tyle tylko w nocy się pochorował zwracał jak kot, jakaś jelitówka chyba, z pracy dzisiaj sie zwolnił jest ledwo żywy.
Ostatnia edycja:
reklama