reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux chyba, że tak mój nie lubi wymyślać woli mnie zabrać do galerii żebym sama coś sobie wybrała no ale może mnie jednak jutro sam zaskoczy, wolałabym dostać małego kwiatka którego sam by kupił niż żebym sama miala wybierac zwłaszcza, że on wtedy nudzi żebym wzięła cos jeszce i cos jeszcze a ja tak nie lubię

reklama
Przerwa na kawkę. Salon ogarnięty, podłogi w domu pomyte, pranie zrobione. Jeszcze chciałam garderobę ogarnąć i będę mogła się na imprezkę szykować. Na szczęście ból głowy mi trochę ustąpił.

Mnie biust w ciąży tylko lekko nabrzmiał, ale za to zaraz po porodzie jak nawał pokarmu przyszedł to aż mi się rozstępy na nim zrobiły. Ale potem do normy wrócił.

Gaga mój często bez okazji mi coś kupuje :) Skaba-u nas też dziś dzień sprzątania. Laski-mój stary ma żołądek bez dna :D zjadł cały talerz piuree, sześć jajek sadzonych plus pół talerza surówki. I mówi, że mu mało :D

Ja sobie ostatnio tyle prezentów nakupiłam, że jutro mały kwiatuszek mi wystarczy :-) donice przed dom i strój do biegania, bo stare galoty już się nie nadają, a sezon się zbliża, a jeszcze z firmy dostałam talon na 120 zł do jubilera to też sobie coś sprezentuję. Choć pewnie kupię duży zegar ścienny, bo bardzo by mi do salonu pasował.

Dziewczyny jestem tak zniechęcona w dniu dzisiejszym ze chyba nie zostanę dłużej, wkurza mnie wszystko, kazdy wrrrr
Chce do domu, mamy dzisiaj z P jechac do sklepu kupic mi mała szklarnie i sie doczekać nie moge :p

reklama
Do góry