reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tak myślę, że szkoda tylko, że Megankę kupił. My w tamtym roku też szukaliśmy dla nas auta - max. 10tys., bo nasza wiekowa Vectra odmówiła posłuszeństwa. I ja się też napaliłam na Megankę, bo w tym przedziale cenowym prezentowały się najlepiej. Ale bardzo dużo osób nam odradzało, bo podobno są bardzo awaryjne. A już to auto jest? Nie może się wycofać?

reklama
Mógł poczekać z te dwa lata. Kupilibysmy z 5/6lat młodszy niż nasze punto ale nie lepiej było już kasę wyrzucić.

Skaba,

Auto juz jest. Czeka na przerejestrowanie. Ja ogólnie uważam, że renowki to awaryjne auta a wiem co mówię bo ojciec ma scenika teraz. Kup mnie i rób mnie dosłownie.

Lux ja tez właśnie po drzemce miała być godzina a wyszły dwie :)

Kami cieszę się bardzo, że fasolka bezpieczna, co do Twojego to dobrze, że się wyjaśniło na co wziął pieniądze nie powinien tak ich inwestować bez konsultacji z Tobą ale to jest tylko facet widać, że nie chciał źle dobrze, że auto kupił a nie narobił jakiś gorszych głupot

Gaga,

Może i racja ale dla mnie to już jest wystarczającą głupotą. A wiecie co jest najgorsze, że on się zasłanial mija wygoda. A jak mu powiedziałam, że mi by starczyła chociażby stara astra ojca która chce sprzedać za 2 tys razem z zimowkami to już nic nie powiedział i poszedł. On nie zrobil tego dla mnie, nawet nie dla nas. A dla siebie. I nie potrafi się do tego przyznać, a zwala wszystko na mnie.

Moj Michal od poltora roku ma reno lagune, tez na taka karte. Akurat odpukać az tak często sie nie psula, ale moj chce ja wymienić na jakiegos opla, bo w razie czego części tansze.
Kami fakt jest taki, że chciał dobrze a wyszło jak zwykle u faceta. Ale ja bym sie na swojego bardzp wkurzyla jakby za moimi plecami wydał taka kase. Jak cos kupujemy to oboje sie w jakims stopniu nawzajem rozliczamy. A drozsze zakupy konsultujemy i przeważnie razem robimy.

Obiadek i pranie wstawione ide kończyc sprzątanie. A później mykam na urodziny do siostry.

Milego sobotniego po poludnia wszystkim paniom życzę ;*

reklama
Do góry