reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie tak wyglądają jak zaczynam robić testy czyli 10 dc i ja tylko przez jeden dzień mam mocne takie jak kontrolna i później znów bladziochy ale to może być spowodowane lh, niby mam w normie ale każda kobieta w swoich cyklach ma inny. Bo pytalam o te wyniki z tych testów giną po tym jak komentował wysokość mojego lh

reklama
Julka moze bordowych nie masz ale widać ze codziennie są ciemniejsze i nie wydaje mi sie ze w terminie @ nie bedziesz miec ovu a bo to raczej nie możliwe a z tych testów wynika ze za kilka dni kreska powinna byc taka jak kontrolna z tym ze ty juz napewno po ovu jestes ...takze albo to hormonki albo you know ;-)

Ostatnia edycja:
Julka a moze jednak nie potrzebnie sie martwisz :)

Kamkaz ja ani w ciąży nie jestem ani jak do tej pory nigdy nie bylam a z zębami to mam taki problem ze szok. Jak kiedys w ciąży to sie pogorszy to chyba strace wszystkie zęby -,- jestem u dentysty średnio raz w miesiącu od prawie dwóch lat. Co prawda chodze na NFZ więc moze to i przez to sie to tak rozwleka w czasie, ale nie stac mnie na prywatnego dentyste a tym bardziej, ze mam zęby przeważnie do kanalowego leczenia i tak za nie płace bo nie jest refundowane.. a jak jeszcze by do tego doszedl koszt prywatnej wizyty to bym chyba poszla z torbami :(

Kami i jedziesz zrobic progesteron?

Ja rzadko miewam bóle glowy ale moja mama dzisiaj całą noc nie spala bo ja tak glowa napierdzielala.

Czesc gaga :)

Dziewczynki od kilku dni planuje sie Was cos zapytać ale ciągle mi umyka. A teraz mi sie skojarzylo wiec od razu pisze, póki postępujaca skleroza znów mi nie dokuczy :p
Pytanie kieruje głównie do kobitek które byly albo sa w ciąży. Czy w ciąży dużo urósł Wam biust?

O zębach wolę chwilowo nie myśleć. Mam ósemkę do wyrwania.. Masakra. Dobrze byłoby to przed ciążą załatwić, ale odsuwam temat w czasie jak się tylko da.

Kasik ja w ciąży z synkiem miałam taki pełniejszy biust ale umiarkowanie bo liczyłam na coś :) ale po ciąży nic się nie zmieniło i jest jaki był a nawet mniejszy :D

reklama
Kasik co do biustu mi w ciazy trochę urósł ale jak karmilam to musialam kupic nowe biustonosze bo w starych cyce mi sie nie mieściły ;-)

Do góry