reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux a Twój bierze jakieś leki teraz? mój już przestał brać antybiotyk, na szczęście mu dużo lepiej więc od wczoraj już też działamy :) będę podążać taką ścieżką jak Claudia :D
Kami rzyganko :D faaajnie ;))))
Enej ja szukałam Jonasa ale nie znalazłam nic gdzie by można dla konkretnej osoby wyliczyć, jakbyś miała linka to podaj proszę. I nie martw się nie jesteś sama w obawach. Mimo że ja dopiero zaczynam to i tak gdzieś w głowie siedzi strach że nie będę mamą.

reklama
Julka nie zadręczaj się, uważam że i tak my kobiety pragniemy dzieci mocniej niż oni
Edytka pikał Ci przecież jajnik niedawno ;> mnie dzisiaj chwilami coś prawy zaboli, ale nie wiem kiedy one się odzywają tzn. z jakiego powodu. Bo na owu to za wcześnie.

enej współczuję, że jednak @ się zbliża, ale może jeszcze nie do końca to takie pewne. A długo się już staracie?
Dzięki za odp. ;) poszukam na necie o tym cyklu Janasa.

W sumie to od września. Ale po drodze okazało się ze mam niedoczynność tarczycy hashimoto i wzjg. Wiec ciągle i do końca życia na lekach. Lekarze mówią żeby poczekać ze staraniami bo sterydy biorę. Ale że jak będzie "wpadka" to też nic się nie stanie złego. Tyle że mi trudniej zajść. .

Julka mój z kolei trochę podchodzi do tego " co ma być to będzie". Ale też się stara. W tym cyklu mówi : " będzie akcja dzieciol. Pukanie co drugi dzień; )"

Lux spróbuję tak jak ty w kolejnym cyklu. Tylko w pracy będzie ciężko. .

Balladyna ja tak samo miałam. W 8 dniu cyklu mnie oba bolały. Na ovu za wcześnie. Poza tym żadnych innych oznak nie było.

Lux a Twój bierze jakieś leki teraz? mój już przestał brać antybiotyk, na szczęście mu dużo lepiej więc od wczoraj już też działamy :) będę podążać taką ścieżką jak Claudia :D
Kami rzyganko :D faaajnie ;))))
Enej ja szukałam Jonasa ale nie znalazłam nic gdzie by można dla konkretnej osoby wyliczyć, jakbyś miała linka to podaj proszę. I nie martw się nie jesteś sama w obawach. Mimo że ja dopiero zaczynam to i tak gdzieś w głowie siedzi strach że nie będę mamą.

Napisz mi proszę prywatna wiadomość z przypomnieniem bo ja teraz w pracy i z tel piszę a jak o 21 wrócę to pewnie zapomnę a mam to gdzieś na kompie w domu; )

Apropo naszych mężczyzn to mi jest żal mojego i przy okazji siebie. Rozmawiałam z nim przed chwilą, że nie mam żadnych objawów okresu i że pewnie mi się spóźni, a chciałabym żeby przyszedł normalnie aby móc zacząć brać witaminki i zrobić znowu badanie prolaktyny, zacząć starania z myślą, że robię coś dodatkowo aby wyszło, a on "może nie przyjdzie bo jesteś już w ciąży?" ma wielką nadzieje cały czas, a ja go tylko tym rozczarowuje i tak będzie tym razem :-(

Kochana nie mozesz tak myslec aby doszlo do zaplodnienia musi sie wszystko zgrac w czasie ,to nie taka prosta sprawa jakby sie wydawalo ,glowka do gory ;-)

Dziękujemy :) już mi zapowiedział, że dziś też będzie bzyku :D

No no nie proznuje chlopak hihi

Edytka pikał Ci przecież jajnik niedawno ;> mnie dzisiaj chwilami coś prawy zaboli, ale nie wiem kiedy one się odzywają tzn. z jakiego powodu. Bo na owu to za wcześnie.

A no pikal mi ale tylko jednego dnia wiec to pewnie nic nie znaczylo no ale nic trzeba czekac na rozwoj sytuacji :-)

Ja juz posmazylam mielone ,obralam ziemniaczki wiec przysiadlam na chwilke

reklama
Do góry