reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia-po prostu nie można być zbyt dobrym. Sama się o tym nieraz przekonalam :-/
Wiem Lux za kazdym razem mowie ze pomoglam ostatni raz a jednak nadal pomagam
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ja juz ziemniaczki wstawilam na maly "ogien" , dzieciaki beda za jaka godzinke a ja z niuniem zjem wczesniej
Witajcie,
wlasie niechacy dodalam wpis na staraczkach 2014, cos mi nie pasowalo ale myslalam ze nowe dziewczyny doszly,
ja mam do @ wg kalendarzyka 2 dni a wg obliczen z plodnych i owulki 4 dni,
dzis zrobilam test, korcilo mnie, korcilo, niestety negatyw, wiadomo bylo, pobawilam sie
wlasie niechacy dodalam wpis na staraczkach 2014, cos mi nie pasowalo ale myslalam ze nowe dziewczyny doszly,
dzis zrobilam test, korcilo mnie, korcilo, niestety negatyw, wiadomo bylo, pobawilam sie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witajcie,
To ze jest neg nie znaczy ze tak bedzie tym bardziej ze jestes przed terminem @ jeszcze nic straconego ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kochane powiedzcie mi o co chodzi. Mam tam strasznie mokro i zrobiłam test owu, wyszła kreska nie taka hak kontrolna ale ciemna dość. Ostatni test owulacyjny robiłam w sobotę 5 dni temu i nie było żadnej kreski, a najcenniejsza kreska byka we wtorek poprzedni czyli juz dawno po owulacji.Czy możliwe ze tl wpływ zapalenia czy o co chodzi? :-(
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta niby tak nie wiem na co liczylam
Troche sie nakrcilam przez ten bol piersi w drugiej fazie i pobolewania podbrzusza
wiem co czujesz najgorsze to rozczarowanie ,zuza ale Lady pozno wyszedl test wiec narazie nie ma czym sie martwic jeszcze moze sie to zmieniec i zobaczyc upragnione kreseczki ...ja w tym cyklu nie licze na cuda i wogole chyba juz na nic nie licze , weszlam na stare posty i tam byla data 2012 rok od tego czasu staram sie i nic :-(
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kochane powiedzcie mi o co chodzi. Mam tam strasznie mokro i zrobiłam test owu, wyszła kreska nie taka hak kontrolna ale ciemna dość. Ostatni test owulacyjny robiłam w sobotę 5 dni temu i nie było żadnej kreski, a najcenniejsza kreska byka we wtorek poprzedni czyli juz dawno po owulacji.Czy możliwe ze tl wpływ zapalenia czy o co chodzi? :-(
Nie sadze ze zapalenie ma cos wspolnego z poz testem ovu , czytalam ze czasami kobieta ma dwa razy ovu w cyklu ,moze tak jest w twoim wypadku ? tylko to przyszlo mi do glowy
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)