reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edzia-po prostu nie można być zbyt dobrym. Sama się o tym nieraz przekonalam :-/

Wiem Lux za kazdym razem mowie ze pomoglam ostatni raz a jednak nadal pomagam :-p Moj dzisiaj rozmawial rano z Danielem i pytal czy juz cos znalezli ,ponoc ciezko znalezc pokoj ,do tego sa drogie ,ona chciala w centrum ale nie stac ich na nie takze zobaczymy ale napewno dluzej jak do 14 tu nie zostana ,bo z nia gorzej jak z dzieckiem trzeba chodzic i pilnowac :sorry:

Ja juz ziemniaczki wstawilam na maly "ogien" , dzieciaki beda za jaka godzinke a ja z niuniem zjem wczesniej

Lux, czytam że test owu pokazuje, że czas działać, więc przyjemnych starań ;-)

Ja za tydzień kończę opakowanie anty i zaczynam brać kwas foliowy ;-)

Witajcie,
wlasie niechacy dodalam wpis na staraczkach 2014, cos mi nie pasowalo ale myslalam ze nowe dziewczyny doszly,
ja mam do @ wg kalendarzyka 2 dni a wg obliczen z plodnych i owulki 4 dni,
dzis zrobilam test, korcilo mnie, korcilo, niestety negatyw, wiadomo bylo, pobawilam sie

Witajcie,
wlasie niechacy dodalam wpis na staraczkach 2014, cos mi nie pasowalo ale myslalam ze nowe dziewczyny doszly,
ja mam do @ wg kalendarzyka 2 dni a wg obliczen z plodnych i owulki 4 dni,
dzis zrobilam test, korcilo mnie, korcilo, niestety negatyw, wiadomo bylo, pobawilam sie

To ze jest neg nie znaczy ze tak bedzie tym bardziej ze jestes przed terminem @ jeszcze nic straconego ;-)

Kochane powiedzcie mi o co chodzi. Mam tam strasznie mokro i zrobiłam test owu, wyszła kreska nie taka hak kontrolna ale ciemna dość. Ostatni test owulacyjny robiłam w sobotę 5 dni temu i nie było żadnej kreski, a najcenniejsza kreska byka we wtorek poprzedni czyli juz dawno po owulacji.Czy możliwe ze tl wpływ zapalenia czy o co chodzi? :-(

Edyta niby tak nie wiem na co liczylam

Troche sie nakrcilam przez ten bol piersi w drugiej fazie i pobolewania podbrzusza

wiem co czujesz najgorsze to rozczarowanie ,zuza ale Lady pozno wyszedl test wiec narazie nie ma czym sie martwic jeszcze moze sie to zmieniec i zobaczyc upragnione kreseczki ...ja w tym cyklu nie licze na cuda i wogole chyba juz na nic nie licze , weszlam na stare posty i tam byla data 2012 rok od tego czasu staram sie i nic :-(

reklama
Kochane powiedzcie mi o co chodzi. Mam tam strasznie mokro i zrobiłam test owu, wyszła kreska nie taka hak kontrolna ale ciemna dość. Ostatni test owulacyjny robiłam w sobotę 5 dni temu i nie było żadnej kreski, a najcenniejsza kreska byka we wtorek poprzedni czyli juz dawno po owulacji.Czy możliwe ze tl wpływ zapalenia czy o co chodzi? :-(

Nie sadze ze zapalenie ma cos wspolnego z poz testem ovu , czytalam ze czasami kobieta ma dwa razy ovu w cyklu ,moze tak jest w twoim wypadku ? tylko to przyszlo mi do glowy :eek: moze inne dziewczyny wypowiedza sie na ten temat

Do góry