reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Yesena bylam na innym watku i tam wszystkie zaciazyly zostalam sama jak palec a jednak nie poddaje sie ,wiem ze predzej czy pozniej dzidzia bedzie ...najgorsze to czekanie kiedy wszystkim sie udaje tylko nie mi :zawstydzona/y:baaaa a nawet jedna znajoma ma juz rocznego synka i znowu jest w ciazy a u mnie cisza, dlatego teraz podchodze do tego na luzie i nie mysle chce byc w ciazy i musze juz teraz ,nie doszukuje sie objawow bo czy na @ czy na ciaze objawy moga byc podobne :tak: jednak mam nadzieje ze sie nie poddasz ,my tu wszystkie trzymamy kciuki za ciebie ;-)

reklama
Dziewczyny dzis mam mega przezroczysty i klejący, rozciagliwy bardzo sluz wiec chyba dzis owulacja :) teraz w tych dniach starmy sie codziennie, w po i przed owulacja co dwa dni :)

Agnieszka, a ja się zastanawiam - ten 1000 zł ma być dla bezrobotnych, ale jeśli oboje rodzice są bezrobotni, czy wystarczy, że jedno z nich? Wiesz może?
Kotek, trzymam kciuki za starania :)

Agnieszka, a ja się zastanawiam - ten 1000 zł ma być dla bezrobotnych, ale jeśli oboje rodzice są bezrobotni, czy wystarczy, że jedno z nich? Wiesz może?
Kotek, trzymam kciuki za starania :)
Noelka szczeze powiem to sama nie wiem dokładnie ja do końca nie rozumiem co powiedziała nasza p.premier sama z checia bym wiedziała ja to zrozumiałam moze ale ze to jak kryteria zasiłku ale mam nadzie ze ogolnie beda dawac chodz wiem ze gdzies haczyk jest
Kotek staraj sie staraj &&&&&&&&&&&&&&&&

Bo s a dwie teorie jedni mówia ze najlepiej z odstepem a inni ze codziennie, a ze ja nie chce przegapic owulacji to obserwuje śluz i wtedy codziennie :)

reklama
Przez ile czasu codziennie?

U mnie dziś wg kalendarzyka wychodzą dni płodne, owu niby pon/wt.
Kupiłam testy owulacyjne jednak :)zawstydzona/y:), żeby się upewnić i od jutra będę testować.

Do góry