reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel ale w perspektywie nic a 1000 to lepszy ten tysiąc a w naszej sytuacji przy pracującym mężu to ładny zastrzyk finansowy dla naszej ewentualnej czworki ;)
Yesenia jeśli ci to potrzebne to tak pewnie trzeba zrobić. Wtedy wrócisz z podwójną siła albo już podwójna :)

Zakocona, aaa, teraz już kojarzę ten program! Oglądałam "Wiem, co jem" i mam jej książkę.

Lux, to bardzo blisko :/ ech, szkoda, że ona taka jest...

kamilove, ja słyszałam o tym zasiłku, ale jestem ciekawa, czy naprawdę go wprowadzą i jakie będą kryteria, żeby go otrzymać... po cichu liczę na to, że się załapię :D no chyba, że dostanę pracę ;)
no i obawiam się, żeby nie było tak, jak pisze anulka88k - że rodziny patologiczne będą sobie "robić" dzieci dla tego 1000 zł...

yesenia, a nie chcesz zrobić bety? Nie opuszczaj nas :)

wlasnie to paranoja przekroczy 20 zł i juz dupa blada moze zrobia wiekszy prog bo 574 zł na osobe na utrzymanie to mało a gdzie rachunki a ubrania a przybory do szkoły i tak w kółko macieju jak usłyszalam o tym to sie ucieszylam ale jak obliczylam dochody mojego to juz mi emocje spadłya wiele nie przekroczylo jakby 4 nas bbyla
wlasnie takich co zyja z zasilków znam paru ja nikomu pieniedzy nie zaluje ale znam takich jednych co 6 maja rodzice nie pracuje a powodzi sie im lepiej niz komu kolwiek a ztego co wiem to starzy tych dzieci sa wybredni do pracy bo jakby poszli do roboty podejzewam ze mniej by przyniesli do domu a zasilki by im pozabierali
Yesenia nie opuszczaj nas damy rade wszystkie:tak:chodz Cie rozumiem bo sama opuszczałam forum aby nabrać siły
mój jak wroci z roboty to mnie zabije znowu przemeblowanie zrobilam w sypialni znowu powie ze meble poprzybija do scian
ale wole teraz to zrobic niz pozniej jakby sie udało;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny jakby u mnie nie bylo przerw krotszych dłuzszych to zobaczcie od kiedy sie staram od stycznia 2011 wtedy zaczelam sie starc najpierw przez dwa lata badania ok i wszystko potem robilam przerwy pol roku i rok wtedy kiedy nie pisalam to sie nie staralismy ale wszystko bylo bez zabezpieczenia ale unikałm owu bo nie chcialam sie nakrecac
moj raz zrobił badania wyszły niby w normie ale mogły byc lepsze jak patrzylam na klinike bezplodnosci na ceny to kosmiczne
wiecie u mnie jakis temu byly cyrki w domu niby nie nas dotyczyły ale taty rozwodzil sie z druga zona istne pieklo ganialismy po sadach lekarze mówli ze to stres tak działa juz jej nie ma od kwietnia a w lutym zaprzestalismy i mam nadzieje ze teraz sie uda

Do góry