reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie LoliPoli Ona!227 :tak:
oj bo szwagierki i bratowe takie sa ;-)moja dopoki nie znalazla chlopaka/narzeczonego szkoda gadac a teraz do rany przyłóz :tak:
Kasz to rosołek ;-)

Dzięki za przyjęcie

Luxuorius raczej poczekam na to co się w najbliższych dniach będzie działo na razie szaleć nie będę. A znając moje szczęście pójdę na betę kasę wydam a @ się na dobre rozkręci

hej dziewczyny mogę dołączyć do was ?? Mam na imię Magda i jestem mamą niespełna 3latki. Stwierdziliśmy z M że czas pomyśleć o rodzeństwie i tak grudniu zaczęliśmy @ spóźniała się kilka dni wczoraj test 2kreski tyle że druga słaba po południu niby przyszła @ ale jakoś nie chce się rozkręcić tylko trochę kawowego śluzu a normalnie 2 dzień to dla mnie męki. Staram się nie nakręcać ale nie wiem co o tym mam myśleć jak nic się nie zmieni zrobię test za 2 dni. Ale jak na razie wolę myśleć już o kolejnym cyklu

Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło

Witaj! Dzieki za linka chetnie sie zapoznam .
Podobno na poczatku ciazy sa mozliwe plamienia w terminie okresu wiec glowa do gory ;) moze bete zrob i koniecznie pedz do lekarza niech cos podpowie ;)

Loli ja tez mam takie "szczescie" kiedys okres spozniał mi si e 5 dni wiec mysle moze sie udalo a nagle zaczelam plamic na brazowo,a ze w straconej ciazy miałam tak samo to dzwonie do mojej ginekolog i mowie jaka sprawa to si epyta czy test wyszedl ja mowie ze negatywny a ona mowi to jak najszybciej zrobic bete to pedze 15km do laboratorium i wyszło negatywnie.tyle co do domu weszłam miesiaczka sie tak rozkreciła...ale czego sie nie robi dla dobra malenstwa

Kasz jeśli nic się nie wydarzy na pewno pójdę do do lekarza bo już jestem po jednej stracie wysokiej ciąży i córę też miałam zagrożoną. Teraz będzie co będzie muszę poczekać spokojnie wolała bym miała z ktosiem pójść na wizytę niż z nadżerką albo czymś innym heh.

Ona dlatego ja wole na spokojnie nie napalać się będzie co będzie jeśli będzie miała być fasolka to się ułoży jeśli nie to @ się rozkręci i tak nic nie jestem w stanie po za spokojem zrobić :]

Ostatnia edycja:
Loli Poli a nie masz możliwości iść jakoś na dniach do lekarza na kasę chorych? Są lekarze, którzy przyjmą kobiety gdy nr im zostają :) laski dostałam paczkę z Avonu :D zaraz humor lepszy :)

reklama
Luxuorius Ja mam swojego ginekologa prywatnie. U mnie w mieścinie żaden inny nie jest dla mnie odpowiedni bo przyczynili się do tego że straciłam dzieciątko więc nie ma szans na państwowego ginekologa. Ale powiem wam że raczej czuje że nic z tego nie będzie. Nie będę wariowała i latała po lekarzach jeśli do jutra @ się nie rozkręci pójdę na betę i wtedy będę miała pewność czy umawiać się na wizytę czy nie. To dobrze że paczucha humor poprawiła ja dostałam dzisiaj 2 z chustami i koronkami hihi i tak myślę że chyba maszynę czas odpalić :-)

Do góry