reklama
kasz
Listopadowa mama :)
tylko uwazaj bo wciągnąć potrafi my na raty wzielismy
My tez mamy maz sie troche w nba wciagnal czasem z kolegami fifa i jak znajomi do nas przyjda yo tance w parach ale jakos nie ma zbytnio czasu zeby sie uniezaleznic
Dziewczyny ja jestem milosniczka psow i tez serce mi peka jak widze psiaka uwiazanego na dworze, szczegolnie w mroz. Mamy maltanczyka - slodki kanapowiec i szkoda mi w spacerowac nawet z nim po mrozie bo widze jaka mam mine hehe
Kotek mocno trzymam kciuki! Zakocnoa za Cb również w tych staraniach za cała resztę też, bo się gubie czy ktoś ma teraz owu Noelka no ja Ci powiem, że szwagierka mi się paskudna trafiła, a bratowa nie lepsza. Ona też żyje swoim życiem i nie rozumie moich problemów z zajściem. Z córka zaszla w pierwszym cyklu. Zauważyłam, że dużo ludzi ucieka od takich tematów. Jakby się wstydzili lub coś. Aga-zaczynam mieć chęć na przemeblowanie
hej dziewczyny mogę dołączyć do was ?? Mam na imię Magda i jestem mamą niespełna 3latki. Stwierdziliśmy z M że czas pomyśleć o rodzeństwie i tak grudniu zaczęliśmy @ spóźniała się kilka dni wczoraj test 2kreski tyle że druga słaba po południu niby przyszła @ ale jakoś nie chce się rozkręcić tylko trochę kawowego śluzu a normalnie 2 dzień to dla mnie męki. Staram się nie nakręcać ale nie wiem co o tym mam myśleć jak nic się nie zmieni zrobię test za 2 dni. Ale jak na razie wolę myśleć już o kolejnym cyklu
Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło
Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło
Ostatnia edycja:
kasz
Agnieszkak2, testować planuję we wtorek albo w środę także jeszcze troszkę, ale dzięki za kciuki
Hihi, no pomidorowa to na pewno znak, tylko jaki?
Lux, rany, z tą Twoją szwagierką... oni mieszkają jakoś blisko Was?
kamilove, super, tylko jak to sobie wbić do głowy, żeby wierzyć, że się nie uda?
Rany, tyle dziewczyn czeka na to testowanie... Czuję presję!
Moj maz w niedziele robil pomidorowa a we wtorek okres wiec u mnie zly znak nigdy wiecej pomidorowki ! Haha oby u was bylo inaczej... a swoja droga narobilyscie ochoty na jedzenie. Ja glodna jak wilk jeszcze pol godziny pracy
agnieszkak2
Fanka BB :)
heh dawaj nie bede samaKotek mocno trzymam kciuki! Zakocnoa za Cb również w tych staraniach za cała resztę też, bo się gubie czy ktoś ma teraz owu Noelka no ja Ci powiem, że szwagierka mi się paskudna trafiła, a bratowa nie lepsza. Ona też żyje swoim życiem i nie rozumie moich problemów z zajściem. Z córka zaszla w pierwszym cyklu. Zauważyłam, że dużo ludzi ucieka od takich tematów. Jakby się wstydzili lub coś. Aga-zaczynam mieć chęć na przemeblowanie
Kasz mi tez szkoda tych uwiazanych to jest okrucieństwo ale ze lata po dworku w posesji to uwierz raj dla nich ;-) pies ktory jest w domu lgnie do dworu tak jak moj by siedzial non stop aby cos wygrzebac lub kota pomeczyc ale psa ktory ma pare lat i jest na dworze watpie aby sie przyzwyczail w domu probowalismy raz ale nie dalo rady ale to Kochana moje zdanie ciesze sie ze moje zwierze jest szczesliwe wlasnie moj psiak siedzi na dworze dwie godziny jak go wolam to przyjdzie ale posiedzi do balkonu i pokazuje ze chce na dwor polatac:-)
kasz
noelka26, program K. Bosackiej (tej, która prowadzi "Wiem, co jem i co kupuję" itp). Mimo, że nie lubimy jej stylu prowadzenia programów, to lubimy wiadomości, które w nich przekazuje.
Tutaj link do odcinków online: O Matko! | Odcinki O Matko! Online | Oglądaj program TVN Style w Player.pl!
Tez to ogladalam raz sama i pozniej z mezem wszystkie odcinki katowalismy
Witam.Mozna dołączyć?Jestem na staraczki 2014 teraz mam nadzieje przyjmiecie do staraczek2015 i mam nadzieje,ze nie dolacze juz do staraczek 2016
Saramy sie już 6cykl ...i zapewne nadal nic z tegkres mam mieć niedługo i pewnie dostane bo nie wierzę w cudaJedną ciąże straciłam...zanim psychicznie doszłam o siebie i zdecydowalismy sie na starania mineło 8miesięcy.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że sie nie bedzie udawało tym bardziej,że tamta ciąża nie była planowana tak jak teraz i udało się bez problemu.
Saramy sie już 6cykl ...i zapewne nadal nic z tegkres mam mieć niedługo i pewnie dostane bo nie wierzę w cudaJedną ciąże straciłam...zanim psychicznie doszłam o siebie i zdecydowalismy sie na starania mineło 8miesięcy.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że sie nie bedzie udawało tym bardziej,że tamta ciąża nie była planowana tak jak teraz i udało się bez problemu.
kasz
Dziewczyny a słyszałyście o 1000zł zasiłku rodzicielskiego przez rok po urodzeniu dzidzi dla beztobotnych i studentów??? Wchodzi to od 2016, ale dzieci z 2015 też obejmuje
Kurcze, aż jestem w szoku, że państwo chce rodzinom pomagać :what:
A jak ktos jest pracujacym studentem to tez ?
reklama