reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
tylko uwazaj bo wciągnąć potrafi my na raty wzielismy

My tez mamy maz sie troche w nba wciagnal czasem z kolegami fifa i jak znajomi do nas przyjda yo tance w parach ale jakos nie ma zbytnio czasu zeby sie uniezaleznic ;)

Dziewczyny ja jestem milosniczka psow i tez serce mi peka jak widze psiaka uwiazanego na dworze, szczegolnie w mroz. Mamy maltanczyka - slodki kanapowiec i szkoda mi w spacerowac nawet z nim po mrozie bo widze jaka mam mine hehe ;)

Kotek mocno trzymam kciuki! Zakocnoa za Cb również w tych staraniach :) za cała resztę też, bo się gubie czy ktoś ma teraz owu :p Noelka no ja Ci powiem, że szwagierka mi się paskudna trafiła, a bratowa nie lepsza. Ona też żyje swoim życiem i nie rozumie moich problemów z zajściem. Z córka zaszla w pierwszym cyklu. Zauważyłam, że dużo ludzi ucieka od takich tematów. Jakby się wstydzili lub coś. Aga-zaczynam mieć chęć na przemeblowanie :D

hej dziewczyny mogę dołączyć do was ?? Mam na imię Magda i jestem mamą niespełna 3latki. Stwierdziliśmy z M że czas pomyśleć o rodzeństwie i tak grudniu zaczęliśmy @ spóźniała się kilka dni wczoraj test 2kreski tyle że druga słaba po południu niby przyszła @ ale jakoś nie chce się rozkręcić tylko trochę kawowego śluzu a normalnie 2 dzień to dla mnie męki. Staram się nie nakręcać ale nie wiem co o tym mam myśleć jak nic się nie zmieni zrobię test za 2 dni. Ale jak na razie wolę myśleć już o kolejnym cyklu

Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło

Ostatnia edycja:
Agnieszkak2, testować planuję we wtorek albo w środę ;) także jeszcze troszkę, ale dzięki za kciuki :)

Hihi, no pomidorowa to na pewno znak, tylko jaki? :D

Lux,
rany, z tą Twoją szwagierką... oni mieszkają jakoś blisko Was?

kamilove, super, tylko jak to sobie wbić do głowy, żeby wierzyć, że się nie uda? :D

Rany, tyle dziewczyn czeka na to testowanie... Czuję presję! :D

Moj maz w niedziele robil pomidorowa a we wtorek okres wiec u mnie zly znak ;) nigdy wiecej pomidorowki ! Haha oby u was bylo inaczej... a swoja droga narobilyscie ochoty na jedzenie. Ja glodna jak wilk jeszcze pol godziny pracy

Kotek mocno trzymam kciuki! Zakocnoa za Cb również w tych staraniach :) za cała resztę też, bo się gubie czy ktoś ma teraz owu :p Noelka no ja Ci powiem, że szwagierka mi się paskudna trafiła, a bratowa nie lepsza. Ona też żyje swoim życiem i nie rozumie moich problemów z zajściem. Z córka zaszla w pierwszym cyklu. Zauważyłam, że dużo ludzi ucieka od takich tematów. Jakby się wstydzili lub coś. Aga-zaczynam mieć chęć na przemeblowanie :D
heh dawaj nie bede sama :tak:
Kasz mi tez szkoda tych uwiazanych to jest okrucieństwo ale ze lata po dworku w posesji to uwierz raj dla nich ;-) pies ktory jest w domu lgnie do dworu tak jak moj by siedzial non stop aby cos wygrzebac lub kota pomeczyc ale psa ktory ma pare lat i jest na dworze watpie aby sie przyzwyczail w domu probowalismy raz ale nie dalo rady ale to Kochana moje zdanie :tak: ciesze sie ze moje zwierze jest szczesliwe wlasnie moj psiak siedzi na dworze dwie godziny jak go wolam to przyjdzie ale posiedzi do balkonu i pokazuje ze chce na dwor polatac:-)

Witam.Mozna dołączyć?Jestem na staraczki 2014 teraz mam nadzieje przyjmiecie do staraczek2015 i mam nadzieje,ze nie dolacze juz do staraczek 2016:)
Saramy sie już 6cykl ...i zapewne nadal nic z tego_Okres mam mieć niedługo i pewnie dostane bo nie wierzę w cuda:(Jedną ciąże straciłam...zanim psychicznie doszłam o siebie i zdecydowalismy sie na starania mineło 8miesięcy.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że sie nie bedzie udawało tym bardziej,że tamta ciąża nie była planowana tak jak teraz i udało się bez problemu.

reklama
Do góry