reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja bym nie wytrzymała :-D

1985natalia2, ja się też nakręciłam :D. Wie, że jestem na jakimś forum ciążowym, ale ja i tak o ciąży i dzieciach znajomych dziewczyn z innego fora odkąd się znamy gadam, więc mu nie przeszkadza :p A teraz powiedziałam, że ze mną obejrzy wszystkie odcinki "O matko!" :p

A co to? Jakiś serial czy program?

Cholera ja też nie robię pomidorowej :D muszę to nadrobić bo jeszcze starania na marne pójdą :p

Ja to z tymi objawami mam o tyle gorzej, że gdy zaczynam brać luteinę to już wogóle czuję się dosłownie jakbym w ciąży była :( i ja głupia wiem, że to przez nią a i tak sobie wkręcam :zawstydzony:

Noelka, ja do wtorku/środy to bym wszystkie dostępne w aptece testy zasikala czy aby na pewno :p czy kreska ciemnieje, a tego na pamiątke, a tamtego na dowierzenie itd :p:p

Przy ciąży z córcią zrobiłam 10 testów (5było z allegro i tak za bardzo im nie dowierzałam i 5 różnych firm kupiłam w aptece. Babka patrzyła na mnie jak na wariatkę :D) :D

Noelka kojarzysz Kasie Bosacką z programu Wiem co jem? To program O matko jej ciążę opisuje. To już jej czwarte bobo, niespełna 2 lata temu urodziła :) to są powtórki. Super program naprawdę :)

Ja tez mam swira na punkcie testowania :-p
Co do Bosackiej lubie ten program tak samo jak program Anny Guzik

My wrocilismy ze szkoły tak wiec starszak wraca do szkoły w poniedziałek

reklama
Do góry