reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zuzka ja mam inne ale uważam że za te pieniądze to są ok :)

Kami i pierwsze dni w pracy można powiedzieć że ok?
My jak wynajmowanie my mieszkanie mieliśmy podobnie jak Kamilove.
Wynajmowalismy 3 mieszkania i dwa było naprawdę ok. Tylko w tym trzecim właściciel nas oszukał.

Kamilowe wiem tylko ja wiedzialam o zmianach, oni tam sobie sami robia jak chca i nie mam o to pretensji, chodzi o podejscie od strony finansowej w razie ich wyprowadzki, my nie uzgadnialismy zmian, nawet kiedys jej wspominalam ze w razie czego zeby mnie informowala no ale nic ie mowili,
placa rzetelnie, sa spokojni, dobrze zyja z sasiadami i w miare zaufani wiec umowa jest na gebe i jakos sie krecie,
tylko nie wiem jak podejsc w przyszlosci do tych zmian jezei kobieta brdzie chciala jakies zwroty za zmiay,
zreszta zobaczymy jak to bedzie tylko tak podpytalam jak jest u was

Zuzka,

Ja nie wiem jak u was jest pisze ci tylko jak to od mojej i mojego właściciela strony wygląda :)

Ja nie muszę.wymiany.każdej *******y z nim uzgadniac. Musze.mieć za to paragon lub fakturę na potwierdzenie, że to.i to kupiłam. Wtedy odlicza nam to z czynszu. Ostatnio po zrobieniu kuchni nie placiclismy wynajmu cały grudzień, styczeń, luty i marzec teraz tez jeszcze bez odstepnego, a od kwietnia od nowa wracamy z płatnościa :)

Ale u nas właściciel zgodził się na to i możemy robić co chcemy oczywiście nie chałupe w.marmurach bo trzeba być i rozsądnym ale remontować możemy.jak chcemy a on kasę nam odda :)

Ja juz porobilam to co zrobic mialam

Widze ze rozmawiacie o wynajmie ,powiem ze tez jestem tym zainteresowana ...co prawda mieszkam na swoim ale chcemy z mezem kupic mieszkanie w Gdyni i jak to zrobimy to wole komus wynajac niz ma stac puste

Czesc kobietki.Duzo obowiazkow to malo pisze.

Kami kochana czuje sie tak sobie.Jutro mam wizyte czy w srodku czysto,troche sie boje bo brzuch mnie boli czasami dosc konkretnie...no zobaczymy co bedzie.

Lekarka wydaje sie bardzo super babeczka...chociaz taki plus ze mam nadzieje znalazlam fajna lekarke

U mnie w sumie 2 cykl. Byłam na szeregu badań, wszystko wyszło mi ok oprócz tej prolaktyny. W tamtym miesiącu byłam prawie pewna, że jestem w ciąży a mój organizm dawał mi wszystkie znaki a @ przyszła, więc w tym miesiącu na nic nie liczę, poczekam pare cykli, jak się nie uda, to idę do innego ginekologa skonsultować prolaktyne, a mój na badanie nasienia ;-)
A leczysz prolaktyne? Ja poszlam do gina i mialam zbyt wysoka prolaktyne to dal mi lek bez recepty Cyclodynon, ktory dzieki Bogu nie jest hormonalny i nie jest jakis super drogi... I ptrz po 2 tyg stosowania jestem w ciazy :) a poprzedni gin chcial leczenia hormonalnego i to super drogiego

U nas moja mama ma znajoma której mąz ma mieszkanie w warszawie w bardzo dobrej lokalizacji ponoć. Oni wynajęli to mieszkanie i z tej kasy z wynajmu to tu w moim mieście wynajmuja kawalerkę bezczynszowa w kamienicy, robią z tego jeszcze opłaty i im zostaje. A jej mąż tu ma restauracje. Tak więc ludzie kombinują nieźle czasami :)

reklama
Do góry