reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny żądko pisze mam mase rzeczy w pracy i nie nadążam za wami :p
Współczuje wam podejścia teściowych. Straszne to jest ze nie ma wsparcia. Moja nie jest zła nie moze sie doczekać wnuków ale co do ślubu np to ma rożne zdanie

reklama
Kinga ja biorę bromergan na prolaktyne i licze ze pomoże ale mam mieszane uczucia co do odstawienia jak zajdę. Gin kazał odstawić odrazu ale czytalam ze to nie jest dore tak jak piszesz. Powinno sie podobno odstawiać powoli zeby wlasnie nie porobić a ja sie panicznie boje zajsc po tym wszytskim :(

Ja brałam bromka przed szczęśliwa ciąża z.córka.i odstawiłam odrazu po pozytywnym tescie bo ponoć może on mieć zły wpływ na zarodek. Zdania na ten tam są bardzo podzielone :tak:

Ja tylko tak na chwilę.

W pracy ciężko i zmęczona jestem.
@ nadal nie rozwinęła się, takie ciapanie porankami ale nie raz już tak miałam a później zawitała i życie uprzykrzała.

Katar też alergicznie mega mocno zatkany. Koszmar.

Miłego wieczoru :-)

Ja brałam bromka przed szczęśliwa ciąża z.córka.i odstawiłam odrazu po pozytywnym tescie bo ponoć może on mieć zły wpływ na zarodek. Zdania na ten tam są bardzo podzielone :tak:

No wlasnie tylko wszędzie gdzie czytam to dziewczyny brały po 0,5 tabletki dziennie kazał im odstawić odrazua ja biorę 2 tabletki dziennie

Jaki ja mam mega problem z wypadającymi włosami.. nie dość, że muszę je myć codziennie, bo się bardzo szybko przetłuszczają, to na dodatek przy wycieraniu ręcznikiem, czesaniu, suszeniu czy tak o, lecą calymi kłębami.. boję się, że łysa zostanę :no:
Nie wiem czym to może być spowodowane, czytałam na necie, że zaburzona gospodarka hormonalna albo tarczyca mogą powodować wypadanie włosów, musze chyba się w końcu wziąć przebadać, bo to nie ma na co czekać.

też mi strasznie wypadają dobrze że mam grube i gęste to tak nieodczuwam,ale jak myję włosy to masakra wszędzie ich pełno a odpływ cały zapchany włosami az mój wyzywa że mam coś zrobić żeby mi niewypadały-kupiłam kiedyś takie serum w malutkich buteleczkach 10buteleczek koszt 38zł a kuracje trzeba było robic około 8tyg i potem 2tyg przerwy i na nowo to trochę mi za drogo ale pomogło,jedwab do włosów tez cos pomaga ale chciałabym coś niedrogiego i skutecznego żeby ich nie gubić w takich ilościach

reklama
mój wrócił z pracy,lece sosik zaklepać..bo pewnie głodny
zamówiłam małemu fototapetę do pokoju i dziś przyszła jupi:rofl2: jeszcze położyć panele i koniec remontu:-)

gaga czekamy na info!;-)

Do góry