Zapraszam do GdyniJa juz porobilam to co zrobic mialam
Widze ze rozmawiacie o wynajmie ,powiem ze tez jestem tym zainteresowana ...co prawda mieszkam na swoim ale chcemy z mezem kupic mieszkanie w Gdyni i jak to zrobimy to wole komus wynajac niz ma stac puste
reklama
Zamiast drogiego cyclodynonu polecam tanszy castagnus bo to to samo a nawet jest lepszy bo zamiast 40mg niepokalanka ma 45
Tanszy ale nie zawsze lepszy moja przyjaciolka sie strasznie zle po nim czula.. A i w necie znalazlam soro kiepskich opinii, bo szukalam tanszego odpowiednika. Nawet Pani z apteki powiedziala ze nie warto, bo po tamtym duzo kobiet zle sie czuje.
Lilolo
Fanka BB :)
I cyclodynon tez ma takie opinie widziałam przelotem wątek na bocianie. A jak ktoś ma wyższa prolaktyne to castagnus szybciej pomoże. Lux zaszła po castagnusie
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kinia trochę się boje leczenia na własną rękę ale chyba spróbuję tego leku od 1 dnia nowego cyklu, moja prolaktyna jest trochę ponad normę a czytałam ze powinna być na poziomie 10-15. Dzięki! ;-)
Lilolo
Julka,
No czasem ponoć nawet zioła mogą więcej zaszkodzić niż pomoc
Jak ze wszystkim trzeba uważać
Ja dziś.nic nie zrobię ;/
No czasem ponoć nawet zioła mogą więcej zaszkodzić niż pomoc
Jak ze wszystkim trzeba uważać
Ja dziś.nic nie zrobię ;/
Lilolo
Kinia,
A ty go bierzesz w ciąży?
A ty go bierzesz w ciąży?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wiadomo,zrobię sobie jeszcze raz badania prolaktyny przed podjęciem takiej decyzji. Tylko niech się ten cykl juz skończy, jakoś nie wierzę żeby był owocny, obym już mogła zacząć z lekami kolejny!
Ostatnia edycja:
reklama
annam03
Lux no własnie ja jakoś nie moge się przemóc... Zostanę przy języku ale martwie się czy to dobrze i czy to ma sens... Czy potem okaże się że błędne temp mam..
Na instrukcji obsługi termometra jest inf ze w ustach tez mozna