reklama
gaga92
Fanka BB :)
W sumie racja koszt kosztem ale bedzie szybko a ii w przychodni u nas to chyba nawet nie ma usg dopochwowoGaga, to co się przejmujesz. Zdecydowaliście, że idziesz prywatnie, więc trzeba się liczyć z kosztami.
O której masz wizytę?
Za dwie godzinki o 14.30
gaga92
Poszperalam trochę więcej i znalazłam o nim wpis z 2007 trochę dawno ale dziewczyna pisała ze zapłaciła 50 zł w tym usg i cytologie i recepty za darmo nawet w większej ilości, bardzo go chwaliła ze umiał wykryć to czego inni nie zauwazali
Jaki ja mam mega problem z wypadającymi włosami.. nie dość, że muszę je myć codziennie, bo się bardzo szybko przetłuszczają, to na dodatek przy wycieraniu ręcznikiem, czesaniu, suszeniu czy tak o, lecą calymi kłębami.. boję się, że łysa zostanę
Nie wiem czym to może być spowodowane, czytałam na necie, że zaburzona gospodarka hormonalna albo tarczyca mogą powodować wypadanie włosów, musze chyba się w końcu wziąć przebadać, bo to nie ma na co czekać.
Nie wiem czym to może być spowodowane, czytałam na necie, że zaburzona gospodarka hormonalna albo tarczyca mogą powodować wypadanie włosów, musze chyba się w końcu wziąć przebadać, bo to nie ma na co czekać.
gaga92
Dam znac na pewnoAnulka to ty na dniach testujesz :-)
Gaga daj znac po wizycie ;-)
anulka88k
No tak chyba że @ka mnie zaskoczy szybkoAnulka to ty na dniach testujesz :-)
Gaga daj znac po wizycie ;-)
reklama