reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady,

Trzymam kciuki za piątkowe usg i za pipke [emoji3] [emoji14] [emoji3]
Ciotka Kami wróży córkę wiec dzidzia nie może splatac mi psikusa i pokazać jajek bo się okaże, że ze mnie wróżka jak z żaby pietruszka [emoji12] [emoji3]

A który to już będzie tydzień? :)
Jeszcze raz samych pomyslnych wieści :tak:

Gaga,

Już niedługo będziesz wiedziała co i jak :)

Fabi,

Tak ale to.nie to samo co wyjazd całej, pełnej rodziny :(

Lux,

A ciebie gdzie wcielo?

Anulka,

Oby @ nie przyszła :)

Asch,

Kochana jak się masz?

Gaga powodzenia. Ja teraz z uśmiechem chodzę do ginekologa, bo wiem, że wtedy robię wszystko aby móc w końcu mieć dzidziusia :-)

gaga powodzenia, trzymamy kciuki :)
może spróbuje tego seboradinu, nawet nie drogi jest tak jak patrzyłam na necie.

julka, a u Ciebie jak ze staraniami?

A ja przed chwilka odebralam przesylke z tymi perfumami Victoria Brckham i krem w zestawie, dosc ladne ale rewelki nie ma, drugi raz raczej tego samego nie kupie troche kojarzy mi sie z proszkiem do prania

No tak chyba że @ka mnie zaskoczy szybko :)

Trzeba myslec pozytywnie ;-)

Kasik mi raz sąsiadka która jest fryzjerka mówiła ze na wypadajace włosy jest najlepszy szampon Seboradin dostępny w aptekach

Powiem ci ze uzywalismy go kilkanascie lat temu jak jeszcze pracowalam w zakladzie wiem ze sa jeszcze takie kapsulki co je wcierasz w skore glowy ale nazwy nie pamietam z tym ze dosc drogie sa

reklama
U mnie w sumie 2 cykl. Byłam na szeregu badań, wszystko wyszło mi ok oprócz tej prolaktyny. W tamtym miesiącu byłam prawie pewna, że jestem w ciąży a mój organizm dawał mi wszystkie znaki a @ przyszła, więc w tym miesiącu na nic nie liczę, poczekam pare cykli, jak się nie uda, to idę do innego ginekologa skonsultować prolaktyne, a mój na badanie nasienia ;-)

Do góry