reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja przed chwilka odebralam przesylke z tymi perfumami Victoria Brckham i krem w zestawie, dosc ladne ale rewelki nie ma, drugi raz raczej tego samego nie kupie troche kojarzy mi sie z proszkiem do prania

Mi tez sie nie podobaja wole kupic Gabriele Sabatini lub Pret a Porter ;-)

Ale mi sie nic nie chce a musze zrobic obiad ,uciekam pozniej zajrze

reklama
Wróciliśmy z miasta i wyobrazcie sobie, że bez zapowiedzi odwiedziła nas wlascicielka mieszkania! Bardzo się ucieszyłam na jej widok, akurat obiad dawałam to zjadła z nami (dziś mamy rosół i pomidorowa), ale mogła się zapowiedzieć. Musimy też ją odwieźć dość daleko na pociąg, bo przyjechała sama bez męża, a myślałam, że jest autem. Przed chwilą poszła tu do rodziny i po 15-tej jedziemy z nią :) ja dzwoniłam się upewnić i mam dziś wolne.

Ja używam przeważnie perfum z FM Group, bo jestem konsultantką i jakoś tak mi się podobają. Mam dwa zapachy upodobane i na zmianę zamawiam.
Luxi a to tak w odwiedziny tylko wpadła? To dobrze, że akurat masz dzisiaj wolne :)

Lux,

Nie lubię takich nirzapowiedzisnych wizyt bo przeważnie mam wtedy taki burdel, że strach patrzeć ;)

Jeszcze godzina i do domu. Jagoda dziś strasznie marudzi :(

Przy dzieciach ciezko jest miec zawsze posprzatane . kurde wydaje mi sie ze w 2 ciazy to mi brzuch szybko wywali w pierwszej to do 6 miesiaca sladu nie bylo a traz jestem duzo grubsza niz bylam i wydaje mi sie ze ja w 2 juz bede miala balon jak wtedy w 6

A mnie dziś zalało strasznie białym śluzem, do tego zapalenia pęcherza to nie jest miły dodatek, bo gorzej zadbać o idealną czystość tam :-(

reklama
Do góry