reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasik to mama szybko do zdrowia dochodzi jak ja wypuszczaja i super :*

Kami mysle ze dobra decyzje podjelas ,twoj musi wszystko przemyslec i moze pojdzie po rozum do glowy ;-)

Ja juz posprzatalam ,zjadlam sniadanko teraz zostalo nastawic pranie i lykanc witaminki

dzień dobry!!!

Kasik - super że z mamą lepiej!!!!!:-)

Gaga - trzymam kciuki za wizytę u gina! na pewno będzie dobrze! ważne że się zdecydowałaś 2 tygodnie czekać to faktycznie za długo...

Kami - skoro w Turcji wszystko opłacone- zawsze możesz jechać sama , z przyjaciółką bądź z bratem/siostrą szkoda zmarnować wakacje :)

u mnie dziś naleśniki :)

Miłego dnia!!!!!!!!!

Kasik to mama szybko do zdrowia dochodzi jak ja wypuszczaja i super :*

też się bardzo cieszę :)

Kami.. 300 zl to już przesada o_O ja rozumiem że usg na jakiś lepszym sprzęcie, jakieś 3D/4D to może kosztować.. ale sama wizyta ponad 200..

fabimama , też się cieszę :*
z czym naleśniki?

Dzień dobry :-)

Mmm, naleśniki, ale bym zjadła ;-)

Ja umowilam termin usg dziewczyny trzymajcie kciuki w piątek żeby wszystko było dobrze z moja dzidzia ;-) i żeby pokazała pipke, chociaż siusiakiem tez nie pogardze :-D

reklama
Do góry