reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
a i jeszcze rozkminiałam co ile mam sie przytulać z partnerem i rozczytywałam sie w artykułach o długości życia plemników hehe

Pare dni temu usłyszałam, że skoro tak bardzo chcę być w ciąży, to na pewno nie zajdę.. Znajoma wpadła bardzo szybko ze swoim nowym facetem (ze 3tyg ze sobą byli) i powiedziała, że mam brać z nich przykład. No ciekawe, bardzo ciekawe, skoro ja ze swoim jestem od ponad 2,5 roku i od 3 mscy mocno namawiałam go na malucha, bo ciągle było "jeszcze nie jestem gotowy, wiesz, że chcę dzieci, ale na razie jeszcze nie". Marzę o byciu mamą od daaawna, ale nie śpieszyło mi się. A teraz już tak bardzo bym chciała.. Nie umiem tego opisać nawet..

na pewno to kopernik nie żyje :) uda sie uda , ja walcze sama ze sobą żeby mojego m nie zniechęcić bo jak sie człowiek nakręci to można faceta wystraszyć a nie nakręcać się też ciężko :)

Agnieszkak2, testować planuję we wtorek albo w środę ;) także jeszcze troszkę, ale dzięki za kciuki :)

Hihi, no pomidorowa to na pewno znak, tylko jaki? :D

Lux,
rany, z tą Twoją szwagierką... oni mieszkają jakoś blisko Was?

kamilove, super, tylko jak to sobie wbić do głowy, żeby wierzyć, że się nie uda? :D

Rany, tyle dziewczyn czeka na to testowanie... Czuję presję! :D

ja w tym cyklu jestem na luzie bo się zabezpieczaliśmy, ale jeśli jutro dostaniemy zielone światło to już widzę siebie na końcu kolejnego cyklu :-) zwłaszcza że testy już leżą w szafie ....pewnie znowu jak wariatka będę się zachowywać :-D

pomidorowa to zbieg okolicznosci to moze beda u nas sie powtarzac testy pozytywne :tak:
Dziewczynki te które nie robia dzis pomidorówki robic tu szybciutko;-)
ja mam manie przed@ na obserwowanie sluzu jak go wiecej to juz mam nadzieje a jak sie zmniejsza to zła jestem:-D
Natalia mój sie juz boi ze go zamecze bo ostatnio go katowałam ze musi sie pozbyc tych zalegajacych martwych plemników:-D

Ostatnia edycja:
Agnieszkak2, testować planuję we wtorek albo w środę ;) także jeszcze troszkę, ale dzięki za kciuki :)
Ja bym nie wytrzymała :-D

1985natalia2, ja się też nakręciłam :D. Wie, że jestem na jakimś forum ciążowym, ale ja i tak o ciąży i dzieciach znajomych dziewczyn z innego fora odkąd się znamy gadam, więc mu nie przeszkadza :p A teraz powiedziałam, że ze mną obejrzy wszystkie odcinki "O matko!" :p

W pierwszej ciąży mimo objawów myślałam, że to zatrucie pokarmowe. Dopiero gdy @ się spóźniała to dało mi to do myślenia. Test w 25 dc nie wyszedł. Potem zrobiłam dopiero w 30 dc wieczorem i dwie mocne kreski wyszły.

reklama
Do góry