reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Noelka, oby oby :* ale nie robię sobie zbytniej nadzieji bo jak to mój Ł wczoraj powiedział grunt to wierzyć, że się nie uda, a wtedy uda się na pewno :p:tak: za ciebie wielkie kciuki :)

Lux, dobrze zrobiłaś, że szwagierkę uświadomilaś jaka z niej niewrazliea egoistka. Może coś przemyśli :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Lux z tymi szwagierkami to już tak jest... eh...
Lady noelka nbo czekamy czekamy na Twoje testowanko
ja już poćwiczyłam, pooprysznicowałam i biorę się wreszcie za robotę :)

A swoją drogą ból piersi przed @ też może oznaczać ciążę więc jak was bolą to nie koniecznie znak ze przyjdzie @...ja tak właśnie miałam bolały piersi i nawet trochę brzuch i @ nie przyszła w dzień spodziewanej zrobiłam test i wyszedł pozytywny

u mnie też zawsze bolące (.)(.) były symptomem ciążowym , ale każda z nas jest inna więc różnie to bywa... A ból w podbrzuszu tydzień przed to juz był bankowy znak, bo mnie boli max 1 dzień przed @.
Nie pozostaje nic innego jak nie wsłuchiwać się zbyt uważnie bo i tak co ma być to będzie :) Powiedziała to ta, która jest mistrzem doszukiwania się objawów i testowania przed terminem @ :-D

Haha;) ale pewność jest dopiero wtedy gdy nie przyjdzie @ lub zrobi się test. Ja miałam tak że byłam pewna że mam objawy ciążowe jak myślałam ze nie mam byłam he

Martaha, nie przejmuj się :D ja sama też rzucam takimi "złotymi" radami, a pierwsza w zawrocie głowy już widzę objaw ciążowy. Przedwczoraj zastawnawiałam się czy test na 5dni po stosunku może być wiarygodny :banghead::banghead::banghead:
Czyste szaleństwo...

reklama
Nie No chyba 5 dni po to nie ma szans żeby wyszedł dobrze...zawsze będzie negatywny;)ale tak to jest człowiek głupieje i tyle nie da się o tym nie myśleć moja siostra mi mówi po co czytasz to forum i się nakrecasz;) ale ja nie umiem jak ona:)

Do góry