reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
hihi pomidorowo dziś normalnie spac mi sie chce tez tak macie dziś miałam do jednej kawy ograniczyc ale musze wypic druga bo padnę normalnieJa też mam dziś na obiadek pomidorowke
kto dzis za mnie poprasuje?? ktoś chetny??
Anulka moja zmora dzieciństwa do tej pory nie mogę sie przemóc lubie kasze ale nie w zupie no chyba że ktos mnie w końcu przekona także nie mówie ze jeszcze nie polubie
Ostatnia edycja:
1985nelia2
Ja już chyba świruje od tego starania, 16dc a piersi mnie bolą jak na okresiwo
agnieszkak2
mnie czasem bola tydzien przed a ustepuje to przed sama @ czasem mam mały ból a czasem bywało że jak bym nawał mleka miała;-)Ja już chyba świruje od tego starania, 16dc a piersi mnie bolą jak na okresiwo
Rosolek został wysłany laski, była u mnie szwagierka no i była wojna. Jak weszła i zobaczyła moją minę, to aż zbladla. I powiedziałam jej, co mi na sercu leży, że ma nas wspierać, a nie po nas jechać, że czemu jej problemy są ważne, a nasze nie, że nie chcę znać jej facet itd. Oj działo się! W sumie sprawa została wyjaśniona, ale rana na sercu mi została i powiedziałam jej, że sobie nagrzebala i już nie będzie tak jak kiedyś.
1985nelia2
mnie tydzień przed też zawsze bolą, ale na dwa tygodnie przed to tego jeszcze nie grali
agnieszkak2
Lux dobrze że wygarnełas to z Siebie czasem lepiej walnąć z prosto z mostu mam nadzieje że to Twojej szwagierce da dużo do myślenia że ini też mają uczucia a Ty sie nie martw myśle że się ułoży
Cześć dziewczyny
Tak chwaliłyście wczoraj ten mój wykres, że aż mi się dzisiaj przyśniło, że temperatura spadła hihi dzięki za wszystkie kciuki
Lady Agnes, rozumiem... Kurczę, nie wiem, co Ci na to poradzić. Stres jest najgorszy :/
Haha, dobre z tymi bocianami ja też chcę jednego
kamilove, mam nadzieję, że Wasze wczorajsze starania były owocne
U mnie też dzisiaj pomidorowa
Lux, i co ona na to?
Tak chwaliłyście wczoraj ten mój wykres, że aż mi się dzisiaj przyśniło, że temperatura spadła hihi dzięki za wszystkie kciuki
Lady Agnes, rozumiem... Kurczę, nie wiem, co Ci na to poradzić. Stres jest najgorszy :/
Lux, i co ona na to?
agnieszkak2
Noelka bedziesz testowac?? trzymam &&&&&&&&&Cześć dziewczyny
Lux, i co ona na to?
co to dzis z ta pomidorową może to jakis znak
co do boćków wypatruje ich
reklama
Szwagierka zaczęła się bronić, że przecież jej po naszej stronie. Nie ufam jej, już nieraz nam nerwy psula. Będę ją obserwować, zobaczę jak będzie się zachowywać. W każdym bądź razie powiedziałam jej, że o mojej ciąży dowie się, gdy dostanę brzuch. Nie trzeba było się tak zachowywać. Nadal boli mnie jej zachowanie. To tak łatwo się nie zapomina.