reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia a czym cie w pracy wkurzyli ?

Lux no u mnie tez plodny ,w szoku jestem

Kami dzieki kochana moze dolacze do listopadowek ,tak bym chciala ;-) I jak tata pozyczy ci auto?

reklama
Edytko, tu napisałam

balladyna, ogólnie nigdy nie miałam większego problemu ze znalezieniem pracy, najdłużej szukałam prawie miesiąc, ale to po 3 latach siedzenia w domu po urodzeniu dziecka ;-)
powiem Wam jak jest - poprzednia moja praca - byłam kierownikiem sklepu z męską elegancką odzieżą, praca super, ludzie fajni, kontakt z właścicielami rewelacja. Niestety, sama galeria a przez to sklepy bardzo nieatrakcyjna, mało ludzi i sklepy zaczęły się zamykać. Więc w grudniu zaczęłam szukać pracy. I od stycznia pracuję tu... stanowisko - pracownik biurowy, firma z branży reklamowej. W grudniu podpisałam umowę przedwstępną, tą właściwą miałam dostać po rozpoczęciu pracy. Pracuję 2 miesiące i nie mogę się doprosić umowy. Co kilka dni siada ogrzewanie i wtedy siedzę w kurtce i marznę. Na tej umowie przedwstępnej 3 dni wypowiedzenia przy umowie na okres 6m-cy, co jest niezgodne z kodeksem pracy. Dziś śląsk zasypało śniegiem... nie przewidziałam tego i do firmy wchodziłam o 8:01, dostałam od szefa oper.dol ze minutowe spóźnienie, ale nie patrzy na to, że codziennie siedzę tu pół godziny za darmo, bo polityka firmy jest na tyle dziwna, że pracujemy od 8 do 16:30, ale liczone mamy 8 godzin.
Mój mąż mówi, że widzi, że jestem nieszczęśliwa w tej pracy, bo ja jestem gaduła i potrzebuję kontaktu z ludźmi, a tu siedzę sama zamknięta i nawet nie mam do kogo ust otworzyć.
Koleżanka podesłała mi ofertę pracy jako kierownik sklepu z męską odzieżą i tam mam zamiar dzisiaj wysłać cv.

Olcia dzieki bo widocznie ominelam twoj post sorki ,ale to pewnie przez duza produkcje :rofl2: ,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&

Kami moze niunia ma gorszy dzien i jesc nie chce ;-)

Mialam jeszcze cos napisac ale zapomnialam :eek:

Kasik super ze operacja sie udala ,duzo zdrowka dla mamy

AAAAA juz wiem Kotek masz juz wyznaczona date lyzeczkowania czy dopiero musisz sie zapisac ?

Olcia dzieki bo widocznie ominelam twoj post sorki ,ale to pewnie przez duza produkcje :rofl2: ,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&

Kami moze niunia ma gorszy dzien i jesc nie chce ;-)

Mialam jeszcze cos napisac ale zapomnialam :eek:

Kasik super ze operacja sie udala ,duzo zdrowka dla mamy

AAAAA juz wiem Kotek masz juz wyznaczona date lyzeczkowania czy dopiero musisz sie zapisac ?

Nie nie mam daty, najpier mam brac tydzień te tabletki a póxniej na kontrole i zobaczymy, ale na kontrolę pójdę juz do innego lekarza.

łał prawie udało mi się was nadrobić troche mi to zajeło.

Zrobilam marchwianke i oczywiście Jagusia nie chce jeść :-(

Ja nie wiem co z tym dzieckiem :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

kamillove widze że twoja dzidzia też niejadek jak moja :( ja poprostu niewiem jak mam jej cokolwiek do jedzenia wcisnąć :(

kasik zdrówka dl amamusi i szybkiego powrotu do zdrowia :)
kotek lekarz chyba beznadziejny :-(

jutro rano wyjezdzam na dwudniowe szkolenie wiec wróce w piątek i mam nadzieje ze uda mi sie was nadrobić :)

olcia trzymam & za znalezienie wymarzonej pracy :-D

Xkarola,

Oj tak z moja młoda jest niezły problem z jedzeniem :(
Ale teraz ząbki znów idą tylu wiec może to dlatego

Kasia,

Super ze operacja udana :) niech mama dochodzi szybki do zdrówka :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Witajcie kochane. Ależ dziś u mnie brzydka, deszczowa pogoda, aż się nie chce z łóżka wstawać, jakoś po wczorajszych słowach lekarza wstałam z większym optymizmem ;-) a dziś mnie kuje w dole brzucha, nie wiem czy znowu zapalenia pęcherza nie załapałam..

Do góry