reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Edyta ja mam nawracające zapalenie pęcherza, wystarczy, że stane gołą stopą na zimnej podłodze i już mnie łapie :-(
Lilolo
Fanka BB :)
Za godzine koncze prace
Juz nie moge sie doczekac bo czeka mnie jeszcze wyprawa na drugi koniec miasta autobusem do rodzicow. Pisal Ł, ze chcialby sie spotkac, ale nie wiem czy ja tego chce wiec napisalam, ze jak bede gotowa to dam znac.
Nie powiem, ale troszke nadzieja we mnie odzyla
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Juz nie moge sie doczekac bo czeka mnie jeszcze wyprawa na drugi koniec miasta autobusem do rodzicow. Pisal Ł, ze chcialby sie spotkac, ale nie wiem czy ja tego chce wiec napisalam, ze jak bede gotowa to dam znac.
Nie powiem, ale troszke nadzieja we mnie odzyla
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
anulka88k
A ja za chwile oddaje moja prace tzn drugi rozdział zobaczymy co do poprawy mam w pierwszej
Jeszcze 3 dni do @ a tu zero objawów tylko jakoś mokro
Kamilove wcale się nie dziwię. Może coś zrozumiał mam nadzieje ze tak właśnie jest.
Jeszcze 3 dni do @ a tu zero objawów tylko jakoś mokro
Kamilove wcale się nie dziwię. Może coś zrozumiał mam nadzieje ze tak właśnie jest.
balladyna
Kami wszystko na spokojnie, niech on się trochę też pomartwi.
Anulka teraz za Ciebie trzeba trzymać kciuki. A pisanie prac wspominam kiepsko, okropnie mi się nie chciało
Anulka teraz za Ciebie trzeba trzymać kciuki. A pisanie prac wspominam kiepsko, okropnie mi się nie chciało
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Jezu dziewczyny jak mnie ten dół brzucha kuje! Jak nigdy, aż momentami ciężko wytrzymać..co się dzieje :-(
reklama