reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jezu dziewczyny jak mnie ten dół brzucha kuje! Jak nigdy, aż momentami ciężko wytrzymać..co się dzieje :-(

Julka a ty czasem nie masz miec teraz ovu ?

Kami no kurcze mam nadzieje ze ten twoj facet cos zrozumial ,moze widzi ze to nie przelewki i chce wszystko naprawic ? ja bym go tak troszke przetrzymala niech sie pomartwi ,zabiega o rozmowe ;-)

Lux ale ci fajnie ja na zblizonko musze czekac do wieczorka :-p

reklama
Edzia owulacje miałam już prawie tydzień temu więc to na pewno nie to :( byleby szybko wrócić do domu i się położyć..

Ufff kolejny raz nadrobiłam zaległości!:-)

Aga , Anastazja , Kinga !!!!!:-) GRATULUJĘ II kreseczek :-D! mam nadzieję że dla reszty kobietek będzie ich więcej w tym miesiącu i każdym następnym!

Lux - cieszę się że się poukładało... ! Co do teściowych... no cóż... moja też okropna... nie trawi mnie.. wiecznie ma o coś pretensje.. Wyobraź sobie że na pierwszym spotkaniu ( weekend u mojego ) rozłożyły mnie korzonki...nie byłam wstanie chodzić.. , mąż zrobił mi śniadanie i przyniósł do łóżka .. a ona na to że nie wiedziała że w tych czasach "za dawanie dupy" trzeba śniadanko do łóżka nosić... na ślub nie przyjechała ... bo ona tego nie strawi... ehhh teraz trochę wyluzowała... albo jak wytatuowałam sobie imiona męża i naszej trójki... stwierdziła... że jak ja mogłam sobie imiona "obcych " dzieci wytatuować... nie dociera do niej że kocham te dzieciaki jak swoje własne! po za tym jakie obce???? To jej wnuki a dzieci mojego męża!!!!!! :wściekła/y:

Kami... Kochana!!!!!!! wspieram Cię całym serduchem!!!! Dobrze zrobiłaś ! daj sobie czasu na przemyślenia.... Po tym co piszesz uważam że jak najbardziej masz prawo podejrzewać że on kogoś ma.... NIE DAJ SIĘ !!!!! Wiem że jest ci cholernie ciężko... nie będę Ci pisać że wszystko będzie dobrze.... bo do tego długa droga... A jak długa zależy tylko od Ciebie!!!! Bardzo dobrze że dostałaś pracę.. i starasz się ogarnąć ze wszystkim. Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja rodzinna ... ale przydało by Ci się wsparcie od bliskich... nie tłamś w sobie emocji.. ! Musisz być silna dla córci! Trzymam kciuki za to że że będzie tylko z górki najgorsze za Tobą - Pamiętaj teraz Ty decydujesz! Dbaj o siebie i maleństwo!;-)

Przytulam wszystkie które dostały te paskudne@@@@@@@ Pamiętajcie zaczyna się nowy cykl! &&&&&&& kciukasy za Nas!

U mnie 24dc ... od 3 dni lekko pobolewają jajniki i plecy.. piersi nic... mam przeczucie że z tego cyklu nic nie wyszło... :dry:

Była mowa o płci ewentualnych dzieci.... mnie marzy się córeczka.... wiadomo 3 chłopców w domu... przy najmłodszym 4 różnych lekarzy twierdziło że będzie córcia... ehhh a wyszedł cudny synuś... :tak:.

Nie wiem jak podchodzicie do takich delikatnych spraw.... rok temu poznałam pewną kobietę... żona kolegi mojego męża... byli u nas na kawie... rozmawialiśmy o dzieciach itp... wiec chłopy wyszły na fajeczkę.. a ona złapała mnie za rękę i mówi do mnie : Wiesz że będziesz miała córkę ??? ja w szoku...wtedy jeszcze nie planowaliśmy starań... mówię jej że nie sądzę... a ona do mnie: zobaczysz.. ja się nigdy nie mylę.. . Ona jest Tarocistką.. i nie raz mówi rzeczy o których nie miała prawa wiedzieć a wiedziała... . Opowiedziałam o tym mojej przyjaciółce a ona kazała mi zdjąć obrączkę z ręki i zawiesiła na nitce... i nad moją ręką... tłumaczy mi że jak buja się na boki to syn... jak okrężnie to dziewczynka... pokazała mi na sobie... 2 razy chłopak 1 dziewczynka... wszystko się zgadza u niej... u mnie pokazało 1 chłopiec a potem dziewczynka..... jak się nie ruszy znaczy że nic więcej. Czy któraś robiła sobie taką wróżbę obrączką ??? wierzycie w taki... 6 zmysł u ludzi , wróżki... itp ?

miłego dzionka!

reklama
Do góry