reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia, Kami ja pracowałam kiedyś też po 10-12 godzin. Miałam dniowki i nocki. Po nockach szło coś zrobić, załatwić. Ale miałam 60 km do pracy. Podróże dużo czasu zabierały.

reklama
Wlasnie mam szaro w mieszkaniu sąsiedzi robią remont a ja mam syf no cholera mam prania do prania jeszcze raz. Wczoraj o 12 w nocy grała tak głośno muzyka ze spac sie nie dało ;/ wrrrr

Maż na mnie sie wczoraj obraził ze chodze i kase wydaje prywatnie, że miałam isc na nfz... a dziś dzwonie do przychodni i oczywiscie termin wolny na koniec marca. To mowie ze zapytam lekarza, a ona mówi ze ok moge zapytać. A mąż na to ze teraz robie sztuczny tłoki że mam wziąść te tabletki jak już je wykupiłam i isc na kontrolę na nfz za tydz ( co sprowadza zsie do tego że będę musiała liczyc na łaskę lekarza) Mąż ma troche racji, bo nie mamy tyle kasy żeby prywatnie chodzić.

Tata dzwonił, że przyszło też rozliczenie z zusu. A ja już tamten pit oddałam. Będę musiała jak najszybciej robić korektę. Dziś pojadę do taty po to z zusu.

U mnie nie ma takiego problemu z terminami na nfz. Za to jest problem z dobrymi specjalistami na nfz bo większość to konowaly :mad:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Edyta Ale kto by wiedzial od którego domu to klucze?
.

Ponoc klucz byl w drzwiach ,na przeciwko mojego mieszkania ,mieszka dziewczyna z dwojka dzieci i do niej ciagle jacys faceci przychodza ,ten chlopak co oddal klucze to chyba jej ma czy chlopak ,sama nie wiem bo rotacja u niej ciagle jest ,i zamiast od razu oddac czy chociazby wrzucic przez drzwi wzial je do domu wiec nie mam pewnosci czy klucza nie dorobil :sorry:

Edyta i Wy im jeszcze czas dajecie? Ja bym od razu ich wywalila.

dajemy im czas bo z wynajeciem mieszkania (pokoju) ciezko jest teraz i mi najnormalniej w swiecie ich szkoda bo gdzie pojda ?? a teraz jest chlodno wiec nie mam sumienia ich od razu wyrzucic :no:

a u mnie sporo sluzu plodnego ja nie wiem co jest i kiedy ovu normalnie zwariowac mozna ...za 8 dni mam testowac ,wiec nie wiem czy ovu sie nie przesunela ,tym bardziej ze nie mam zadnych boli ani nic ....bede muziala jeszcze dzisiaj zadzialac z mezem bo nie chce zmarnowac cyklu gdyby sie okazalo ze teraz mam plodne

Edyta,

Oby cykl był owocny i byś dołączyła do listopadówek :)

Dobrzy ludzie z was naprawdę, podziwiam :)
Gdyby więcej takich osób było to społeczeństwo byłoby lepsze i mniej było by tej znieczulicy

Ale mi się dziś dzień ciągnie szok, Zmęczona jestem i pewnie dlatego a jeszcze mam stresa czy to auto załatwię.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
mnie ten ginekolog na nfz tez jest do dupu nigdy usg mi nie zrobił, i jak poszłam prywatnie to okazało sie ze musze miec robione łyzeczkowanie.

Do góry