reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Yesenia ​i bedzie cisza bo nie przylizie &&&&&&&&&&
wiecie co przeczytałam dzis o tamponach ponoc wysuszaja pochwe to moze dlatego mam zawsze tak mało sluzu moze lepiej je zaprzestac chodz nie wyobrazam sobie tego co Wy na to ??

witam sie z rana Kochane Kobietki :-)
cos mi sie wydaje że już dwie ciężaróweczki mamy ;-)
Noelka Agnes ładne wykresiki :-) tak tak o Was mówie:tak:

Ojjjj ja z telefonu ale skoro wykresiki ladne to za dziewczyny mocno trzymamy kciuki !!! &&&&

I ja sie witam z rana. Tak mi sie nie chcialo z lozka wstac ze to jakas paranoja. a jak pomysle ze dzisiaj znow do pracy to masakra. Ale chociaz jutro i sobota wolne.

Aga czytaj tylko nas :) google to zło :D hi hi.
ok juz nie bede czytac złego doktora:-D ja wczoraj taka faze mialam ze przemeblowanie zrobilam w sypialni bo chcialam zobaczyc ile miejsca trzeba na lozeczko hihi odwala mi chyba
juz nawet zapowiedzialam mojemu ze pies do zagrody pojdzie jak tylko zaciaze mamy takiego szczeniaka 4 miesiace ma troche duzy bedzie

Ja wykresików też nie widzę, ale mam przeczucie, że Lady i Noelka będá pierwszymi wątkowymi mamusiami :)
Wogóle to dzień dobry. Przede mną intensywny dzień. Więc pewnie na forum dopiero wieczorkiem zajrzę i już się boję ile nadrabiania będzie ;)

Udanego dnia wszystkim! Buziaki

reklama
Do góry