reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
jak sie Mati urodził tez mielismy jeden pokój i spokojnie dla chcacego nic trudnego ;-)
Kamilowe milego dnia:tak:
w sypialni mam taka podwojna szafe na wieszaki i pomyslalm aby jedna czesc przerobic na polki bedzie gdzie trzymac rzeczy dla dzidzi bo nie za bardzo mam gdzie wstawic jakos szafke a wszystkie szafy poupychane

Ostatnia edycja:
ja juz mam faze na czytanie dr.google zaraz naczytam sie głupot i bedzie heca:-D
Google to zloooo.... :) nie ma co tam za duzo czytac :)

ok juz nie bede czytac złego doktora:-D ja wczoraj taka faze mialam ze przemeblowanie zrobilam w sypialni bo chcialam zobaczyc ile miejsca trzeba na lozeczko hihi odwala mi chyba
juz nawet zapowiedzialam mojemu ze pies do zagrody pojdzie jak tylko zaciaze mamy takiego szczeniaka 4 miesiace ma troche duzy bedzie
Czemu psiaka na dwor do zagrody??? :((((

Google to zloooo.... :) nie ma co tam za duzo czytac :)

Czemu psiaka na dwor do zagrody??? :((((
Karla bedzie to wielki psiak a raz ze jak przylazi z dworu to mam zapaskudzona podłoge on ma 4 miesiace siega mi do kolan i lape ma jak prawie moja piesc bez jednej kostki
mielismy dwa psy jeden byl od zawsze w zagrodzie ale uciekl w sylwestra i go nie ma szkoda ale nic nie poradzimy :-( zagroda sie zwolnila ten młody pies nie bedzie zamykany ale bude ma ładna i on woli zreszta na dworze bo chce tam cały czas przychodzi na jedzenie i spanie zreszta my mieszkamy na wsi i prawie nikt nie trzyma psow w domu no chyba ze to sa jakies małe rasowe pieski

Co macie na obiad? Ja mam wstawiony rosół. Będą do niego lane kluski :)

Pierś kurczaka z ryżem :-)

Witam sie i ja.z tym ze za Chwilke Ide budzic sredniaka do szkoły a pozniej mam spotkanie z dyrektorem najstarszego i coś czuje ze zacznie od jutra ,u nas pogoda masaktyczna leje ,cale sczescie maz byl tak mily i zostawił mi auto a sam pojechał na motorze :sorry2: no cóż czasem trzeba sie poświęcić hihi

Ja się na wykresach nie znam (i też ich nie widzę, bo z tel piszę), ale jak mówicie, że trzymacie kciuki, to trzymam i ja :D

Szkoda mi psów, które muszą do zagrody trafić. Jak braliscie psa, to nie wiedzieliście jaki będzie duży?
My będziemy kupować psa i zdajemy sobie sprawę, że należy do rasy olbrzymiej.
Szkoda mi bardzo też tego, który przerażony pewnie uciekł. Mogliscie na to coś poradzić, mogliście wziąć go do domu na jedną noc. Też kiedyś mieszkałam w domu jednorodzinnym i jak były mrozy lub koszmarnie lało (i w sylwestra), to nasz podworkowy kundelek spędzał noce u nas w domu.

reklama
Do góry