reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
jak sie Mati urodził tez mielismy jeden pokój i spokojnie dla chcacego nic trudnego ;-)
Kamilowe milego dnia
w sypialni mam taka podwojna szafe na wieszaki i pomyslalm aby jedna czesc przerobic na polki bedzie gdzie trzymac rzeczy dla dzidzi bo nie za bardzo mam gdzie wstawic jakos szafke a wszystkie szafy poupychane
Kamilowe milego dnia
w sypialni mam taka podwojna szafe na wieszaki i pomyslalm aby jedna czesc przerobic na polki bedzie gdzie trzymac rzeczy dla dzidzi bo nie za bardzo mam gdzie wstawic jakos szafke a wszystkie szafy poupychane
Ostatnia edycja:
Google to zloooo.... nie ma co tam za duzo czytacja juz mam faze na czytanie dr.google zaraz naczytam sie głupot i bedzie heca
Czemu psiaka na dwor do zagrody??? (((ok juz nie bede czytac złego doktora ja wczoraj taka faze mialam ze przemeblowanie zrobilam w sypialni bo chcialam zobaczyc ile miejsca trzeba na lozeczko hihi odwala mi chyba
juz nawet zapowiedzialam mojemu ze pies do zagrody pojdzie jak tylko zaciaze mamy takiego szczeniaka 4 miesiace ma troche duzy bedzie
agnieszkak2
Karla bedzie to wielki psiak a raz ze jak przylazi z dworu to mam zapaskudzona podłoge on ma 4 miesiace siega mi do kolan i lape ma jak prawie moja piesc bez jednej kostkiGoogle to zloooo.... nie ma co tam za duzo czytac
Czemu psiaka na dwor do zagrody??? (((
mielismy dwa psy jeden byl od zawsze w zagrodzie ale uciekl w sylwestra i go nie ma szkoda ale nic nie poradzimy :-( zagroda sie zwolnila ten młody pies nie bedzie zamykany ale bude ma ładna i on woli zreszta na dworze bo chce tam cały czas przychodzi na jedzenie i spanie zreszta my mieszkamy na wsi i prawie nikt nie trzyma psow w domu no chyba ze to sa jakies małe rasowe pieski
agnieszkak2
Co macie na obiad? Ja mam wstawiony rosół. Będą do niego lane kluski
mmmmm pycha a ja dzis zupka pomidorowa ze swoim makaronem:-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Co macie na obiad? Ja mam wstawiony rosół. Będą do niego lane kluski
Pierś kurczaka z ryżem :-)
Witam sie i ja.z tym ze za Chwilke Ide budzic sredniaka do szkoły a pozniej mam spotkanie z dyrektorem najstarszego i coś czuje ze zacznie od jutra ,u nas pogoda masaktyczna leje ,cale sczescie maz byl tak mily i zostawił mi auto a sam pojechał na motorze no cóż czasem trzeba sie poświęcić hihi
Lilolo
Agnieszka, podeślij trochę tej pomidorówki plizzz
Lux, a ty rosołu mniam!
Ja mam dziś schaby z domowej świnki surówkę i ziemniory
Lux, a ty rosołu mniam!
Ja się na wykresach nie znam (i też ich nie widzę, bo z tel piszę), ale jak mówicie, że trzymacie kciuki, to trzymam i ja
Szkoda mi psów, które muszą do zagrody trafić. Jak braliscie psa, to nie wiedzieliście jaki będzie duży?
My będziemy kupować psa i zdajemy sobie sprawę, że należy do rasy olbrzymiej.
Szkoda mi bardzo też tego, który przerażony pewnie uciekł. Mogliscie na to coś poradzić, mogliście wziąć go do domu na jedną noc. Też kiedyś mieszkałam w domu jednorodzinnym i jak były mrozy lub koszmarnie lało (i w sylwestra), to nasz podworkowy kundelek spędzał noce u nas w domu.
Szkoda mi psów, które muszą do zagrody trafić. Jak braliscie psa, to nie wiedzieliście jaki będzie duży?
My będziemy kupować psa i zdajemy sobie sprawę, że należy do rasy olbrzymiej.
Szkoda mi bardzo też tego, który przerażony pewnie uciekł. Mogliscie na to coś poradzić, mogliście wziąć go do domu na jedną noc. Też kiedyś mieszkałam w domu jednorodzinnym i jak były mrozy lub koszmarnie lało (i w sylwestra), to nasz podworkowy kundelek spędzał noce u nas w domu.
reklama
agnieszkak2
ok a ja prosbe takiego schabowego poprosze oj chyba zamiast pulpetów u mnie tez zrobie schabowe ale z buraczkami ślina mi na klawiature cieknie terazAgnieszka, podeślij trochę tej pomidorówki plizzz
Lux, a ty rosołu mniam!