agnieszkak2
Fanka BB :)
Agnes milych snow o bocianach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no dokladnie . Jak zlapie to go uwiaze i do budy postara sie to dostanie jakos zabe
DobranocDobra, ja już idę spać, bo rano znowu wcześnie wstaję do pracy.
Spokojnej nocki Wam życzę, a tym co mają płodne teraz życzę gorącej nocki!
I niech szybciutko do nas wszystkich przylecą bociany :-)
O mieso hahaha srq ze odkrawam pol piersi z kurczaka ale nienporadze nic na to ze bleeee te biale boki wygladaja.. a potem tak jakos wyszlo ze sie na siebie wydzieralismy. Jiz tak mamy nakrecamy sie niepotrzebnieO co poszlo?
Zawsze tak jest... o ile mniej bylo by niechxianych dzieci ktore bidulki cierpia gdyby zachodzily tylko kobiety ktore swiadomie ta decyzje podjely.Ojjjj czemu jak człowiek chce być w ciąży ma pod górkę... Buuuu
Ja juz mam alergie na zdanie nie mozna sie nakrecac trzeba wyluzowac wrrr......Niektorzy mowia nie mysl o tym to zajdziesz ale tak sie nie da