reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jakby to miało przynieść efekty to wezmę namiot i zamieszkam tam w zoo razem z nimi.
Tylko chyba muszę mojego tam zaciągnąć, do tego namiotu, bo inaczej to bociany cudów nie zdziałają :tak:

Witam Was wieczornie :)

Maćko mój usnął, ogarnęłam dom, zrobiłam obiad i mogę spokojnie usiąść popijając meliskę, poczytać co u Was się wydarzyło :)

Widzę, że większości z Was dokuczyła dziś kiepska pogoda, dołączam się i ja do pokrzywdzonych z powodu mokrej, brzydkiej i wietrznej zimy :) Nieprzyjemnie i mokro, mało zimowo.

yesenia kciuki zaciśnięte.

agnieszkak2 w mojej miejscowości także zamknięta przychodnia a muszę się z synkiem wybrać na bilans 4-latka i nie wiem czy szukać innej przychodni czy czekać.

1985natalia2 trzymam kciuki by udało się zajść Ci w ciążę bez żadnych przeszkód.

majdaczek14 dam znać jak zaczniemy staranka.

Jejku tak poczytałam o tym jak już jesteście w trakcie staranek i normalnie też już bym chciała ale trochę kiepsko mieć dzieci z tego samego miesiąca, a gdybym teraz zaszła w ciążę to istnieje taka możliwość :D

No nic, życzę Wam przyjemnej nocki i słodkich snów :)

Dobra, ja już idę spać, bo rano znowu wcześnie wstaję do pracy.
Spokojnej nocki Wam życzę, a tym co mają płodne teraz życzę gorącej nocki!
I niech szybciutko do nas wszystkich przylecą bociany :-)

reklama
Do góry