reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Fabimama masakra z tymi cenami! Edyta ja właśnie zjadłam obiad :) posprzątam, stary wróci wcześniej a potem tak jak pisałam jednak jadę do pracy.

reklama
Fabi u nas sie placi tylko za mundurek ,ksiazki sa za darmo ,nie wiem jak u was ale u nas leki tez sa za darmo ,co do aut nic mi nie mow my w ciagu prawie 10 lat zmienilismy juz 14 aut :-D

dokładnie Lux ja tutaj mam tylko pokój do sprzątania a nawet z nudów chciałabym więcej, szkoda gadać ale do kuchni nawet nie chodzimy a o gościach to już w ogóle możemy zapomnieć...

Fabimama no i chyba się posłucham i umówię na wizytę u gin na przyszły tydzień bo to już za długo trwa ostatnią @ miałam 7 stycznia a półtora tygodnia temu test negatywny tylko ja mam @ nieregularnie

Gaga to az tak zle macie z tesciowa ? gosci nie mozecie przyjmowac ? a dlaczego do kuchni nie chodzicie ,macie zabronione czy jak ?

Lux a jednak do pracki idziesz ,na ktora ?

Gaga gdy ja mieszkałam u tesciowej to ciągle walki były o gotowanie. Ona gotuje w kółko to samo, nudne itp. A jak ja chciałam zrobić coś innego to już było be. Aż sama przyszła i mówi: zrobisz krokiety lub coś tam? Zaraz reszta domowników z chęcią biegła na obiad :D

Lux, nie leń się, nie ładnie.

a u mnie temp od kilku dni 37, 36,8, 36,8, 36,9, 37,0 37,1 z podstawowej 36,6 i 36,5 a dziś 17dc. Od dwóch dni ogromny ból cyców i wilgotno w gaciach. No i Czuje jakby mnie macica bolała. Jestem jakieś 6 lub 7 dni po owu.
Nigdy wcześniej temp ok 37 tak szybko po przypuszczalnej owu nie miałam więc jest szansa że pęcherzyk sam pękł.
Teraz tak dla własnej ciekawości to interesujące objawy.
No bo w końcu ja jakby po tej operacji początkująca :baffled: wszystko na nowo, inaczej jest.

reklama
Lux przy dzieciaczkach to czas bardzo szybko mija ;-)

Jolasia to moze cos sie szykuje ,jakas niespodzianka dla Ciebie ,kiedy testujesz ?

Do góry