reklama
Madziolina to razem zatestujemy co?;-)
Za testujace trzymam mega kciuki&&&&&
Ja tam czuje w kosciah ze sie nieudalo....ale nie bede rozpaczac;-)
Edytko ja tez mam 164cm i waze 56 kg... no ale z 2-3 kg tluszczu mozna by zrzucic;-)
Gaga to kijowa sytuacja:/ jakbym czytala o swojej tesciowej....
Ja zaraz do pracy lece i mam 4 dni wolnego;-) a potem 3 dni pracy i 3 dni wolnego;-)
Za testujace trzymam mega kciuki&&&&&
Ja tam czuje w kosciah ze sie nieudalo....ale nie bede rozpaczac;-)
Edytko ja tez mam 164cm i waze 56 kg... no ale z 2-3 kg tluszczu mozna by zrzucic;-)
Gaga to kijowa sytuacja:/ jakbym czytala o swojej tesciowej....
Ja zaraz do pracy lece i mam 4 dni wolnego;-) a potem 3 dni pracy i 3 dni wolnego;-)
gaga92
Fanka BB :)
a tak troszkę z innej beczki
bo właśnie mi się przypomniało jak rozmawiałam kiedyś, chyba w grudniu z taką kobietą ( sąsiadką brata mojego faceta ) zresztą bardzo sympatyczną, ona nawet wróży z kart. Ona własnie mi opowiadała że jak trafiła do szpitala to się dowiedziała, że jej córka jest w ciąży a jak miła wychodzić to ta córka poroniła, i że ja zagadała dużo starsza kobieta taka już babcia można powiedzieć, i że ona jej powiedziała żeby poszła pomodlić się o to dzieciątko dla córki do kościoła albo kaplicy w której nigdy wcześniej nie była i ona tak zrobiła poszła do kaplicy w szpitalu i się modliła o to dziecko dla córki i podobno w niedługim czasie znów zaszła w ciąże i mi właśnie mówiła żebym też tak zrobiła ale jeszcze nie miałam okazji a podobno to jest z dawna dawien żeby tak robić
Ja sobie do pracy paste jajeczna zrobilam buleczki ciemne kupie;-)
Lux moze sie wydawac ze chudzinka;-) ale boczki mam i brzuszek...ale na koncowce ciazy wazylam 76kg czyli przytylam 21kg!!! Ale wrocilam po 2 latach do swojej wagi bez odchudzania;-)
Cycki mam obolale ale niepamietam czy co @ mnie bolaly hehe
Lux moze sie wydawac ze chudzinka;-) ale boczki mam i brzuszek...ale na koncowce ciazy wazylam 76kg czyli przytylam 21kg!!! Ale wrocilam po 2 latach do swojej wagi bez odchudzania;-)
Cycki mam obolale ale niepamietam czy co @ mnie bolaly hehe
gaga92
Fanka BB :)
Lux pierwsze mieliśmy kupić nowy dom ale na to trzeba czekać bo dopiero budowa w planach wiadomo, że jakby się uparł to 3 miesiące i gotowe ale to jest nie dobre bo dom w surowym stanie musi swoje odstać żeby potem wilgoci nie było, ale dostaliśmy inną propozycję a wszystkie od szefa mojego że on tam kupił pole z takim starym domkiem, że on go szybko odremontuje tak porządnie i to nam może sprzedać ale później się dogadali że wcale tego kupować nie musimy możemy tam po prostu mieszkać jakiś czas i później zadecydować co chcemy więc zobaczymy jak to odremontuje no i ile za co powie. Tyle dobrze, że ta druga opcja ma być gotowa do dwóch miesięcy
reklama
Ja od momentu straty dziecka w kościele nie byłam i nie mogę się przemoc. To już rok. Julia no to co ja mam powiedzieć, jak po stracie dziecka dużo przytylam. Gaga naprawdę lepiej jak najszybciej iść na swoje. Bo intrygi teściów mogą naprawdę się nasilić.